ERC presenta el seu equip per mantenir l'alcaldia de Torredembarra

Serà amb un gran acte a les 20h a Cal Maiam | Els republicans aspiren a repetir victòria amb una proposta continuista

Els quatre regidors actuals d'ERC repetiran al capdamunt de la candidatura republicana | TarragonaDigital.com

Esquerra Republicana vol tornar a guanyar les eleccions municipals de Torredembarra del pròxim 26 de maig. La formació local aposta per una línia continuista amb la feina feta des del consistori en els darrers quarts anys i aquest dilluns, 13 de maig, presenta en públic la llista electoral amb què torna a aspirar a la victòria. Serà amb l'acte central de la campanya, a les 20 hores, al casal de Cal Maiam.

Eduard Rovira, Núria Batet, Josep Maria Guasch, Raül Garcia i Maria Gual. Els cinc primers de la llista d'aquest 2019 són els cinc primers de la llista republicana del 2015. ERC vol millorar els resultats de les darreres municipals, on van guanyar les eleccions amb 1.100 vots i 4 regidors al consistori, més que cap altre partit. El darrer termòmetre electoral, les generals del passat 28-A, van deixar més de 2.000 vots per a Esquerra al municipi del Baix Gaià. En els darrers quatre anys han governat de la mà del PSC i l'Alternativa Baix Gaià (ABG).

Aquest dilluns, a les 20h, a Cal Maiam: ERC Torredembarra presenta la seva llista electoral

L'acte d'aquest dilluns l'encapçalaran les figures de l'alcalde Rovira, el senador republicà Bernat Picornell i la candidata l'ERC a les eleccions europees Helle Kettner. Serà la presentació oficial de tota la llista electoral d'Esquerra, que inclou com a novetats l'aposta per perfils «joves i molt preparats» com és el cas de la número 6, Marina Riudeubas. El batlle ho va avançar en un col·loqui recent la setmana passada a l'antic Casal Republicà.

«Una gestió de l'Ajuntament des de la coherència i el realisme». Aquest és el compromís que Eduard Rovira va fer explícit a la darrera trobada pública d'Esquerra, avantposant «els projectes necessaris» a les «inversions desorbitades de grans piràmides» com a pilar central de la seva proposta electoral. L'alcalde va recordar la setmana passada que «després d'una gran feina de gestió, hem aconseguit sanejar la situació financera de l'Ajuntament després de molts anys», fet que els permet ara «encarar una nova etapa, sempre sobre les bases que hem construït en aquests quatre anys».

També et pot interessar

"FOTO: La 'ficada de pota' del cartell del PSC a Creixell" "Mor als 34 anys el periodista tarragoní Xavi Zaragoza"