Alba Muntadas, Hèctor López Bofill, Jordi Molinera i Eva Martínez.

L'exregidora de l'EINA Eva Martínez serà la número 3 de Junts per Altafulla

Martínez també havia estat prèviament regidora per la formació municipalista AUPA

Eva Martínez serà la número 3 de la candidatura del Junts per Altafulla el proper 26 de maig de 2019. Així ho explicava aquest dilluns el cap de llista d'aquesta formació, Hèctor López Bofill, en una entrevista a l'emissora municipal de la vila, Altafulla Ràdio. L'actual regidor del PDECat al consistori altafullenc, Xavier Rofas, serà el número 2 de la candidatura, i López Bofill avançava que els llocs 4 i 5 els ocuparan, respectivament, Felicitat Castaño i Anna Duran.

D'aquesta manera, doncs, Eva Martínez es presentarà per quartes eleccions consecutives a Altafulla amb el tercer partit polític amb què ho fa. L'any 2007, Martínez va rellevar el fins llavors alcalde, Manel Ramon Fuentes, al capdavant de l'Agrupació Units per Altafulla (AUPA) i va accedir al consistori com a única edil d'aquesta formació en un mandat d'allò més convuls.

D'AUPA a Solidaritat Catalana i l'EINA

El 2011, Martínez va sumar-se a la llista de Jordi Molinera, Solidaritat Catalana per la Independència, com a número 2. De nou, va obtenir l'acta de regidora. Després de quatre anys en coalició de govern amb Alternativa Altafulla, Martínez va repetir el 2015 i, en nom de Solidaritat Catalana, va ocupar el segon lloc a la llista de l'EINA, per darrere d'un Jordi Molinera que ja havia retornat a ERC.

Novament, Martínez va ser escollida regidora i l'EINA va formar govern amb l'Alternativa Altafulla de Fèlix Alonso. Tant el 2011 com el 2015, Hèctor López Bofill també va sumar-se a la llista de l'EINA.

El cert, però, és que el febrer de 2016 Martínez va presentar la seva dimissió com a edil de l'EINA i va abandonar el consistori. Ho feia després de l'expulsió de l'EINA del govern local per part de l'alcalde Alonso, exhibint discrepàncies amb els seus companys de partit i, en especial, amb Jordi Molinera.

Martínez se suma a Junts per Altafulla

Després de tres anys al marge de la política local, Eva Martínez tornarà a ocupar un lloc destacat a les llistes de les eleccions municipals 2019. Deixant enrere la seva etapa a l'EINA i AUPA, ara serà la número 3 d'Hèctor López Bofill amb Junts per Altafulla. Les urnes decidiran si, per quart mandat consecutiu, és escollida regidora.

També et pot interessar

Hèctor López Bofill, nomenat alcaldable de Junts per Altafulla

Picabaralla entre Ara Altafulla i l'Ajuntament per la cessió d'un espai


Comentaris