Organitzen una sortida a PortAventura per a joves del Baix Gaià

La sortida l'organitza la zona TRAC, que conformen Torredembarra, Roda de Berà, la Riera de Gaià, Altafulla i Creixell
Imatge d'arxiu de PortAventura. | TarragonaDigital.com

 

Les regidories de Joventut dels Ajuntaments de Torredembarra, Roda de Berà, la Riera de Gaià, Altafulla i Creixell ja preparen una nova sortida dirigida als joves d'aquests municipis, en aquest cas al parc temàtic PortAventura. Serà el proper dissabte, dia 19 d’octubre, quan es durà a terme la sortida al parc situat a Vila-seca i Salou per part dels municipis de la Zona TRAC, conformada pels ajuntaments de Torredembarra, Roda de Berà, la Riera de Gaià, Altafulla i Creixell.

 

A la sortida hi poden participar els joves amb edats compreses entre els 12 anys, o que els compleixen durant aquest 2019, i els 25 anys. El preu de les entrades és de 29 euros per als menors d'edat i de 39 euros per a aquells joves que tinguin 18 anys o més. L’autocar i el monitoratge seran finançats a través dels Plans Locals de Joventut dels respectius municipis, que compten amb el suport de la Direcció General de Joventut.

 

Les inscripcions es podran fer fins el proper 10 d'octubre

Per participar a la sortida, cal adreçar-se al Punt d’Informació Juvenil de referència, a cadascun dels cinc municipis de la zona TRAC, fins el dijous, 10 d’octubre. Allà es posarà a disposició de les persones interessades la informació i la documentació necessària per tal de formalitzar la inscripció. 

 

L’activitat, que es durà a terme coincidint amb les dates en que el parc està tematitzat amb motiu de la festivitat de Halloween, està emmarcada en el Projecte de Dinamització que els municipis desenvolupen gràcies a un conveni de col·laboració que han signat entre ells i amb el Consell Comarcal del Tarragonès. L’objectiu és fomentar la participació i la interrelació del jovent, així com l’optimització dels recursos disponibles com a resultat del treball en xarxa.