INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

El centre Cal Bofill de Torredembarra acull una exposició per denúnciar la contaminació al Mediterrani

Cada any s'aboquen al mar més de 8 milions de tones de plàstic
L'exposició es podrà visitar fins al 30 de març | Cedida
 

El centre Cal Bofill de Torredembarra acull una nova exposició que porta una pregunta com a nom: 'Qui embruta el mar?'. Aquesta mostra s'ha creat amb la col·laboració de la Regidoria de Sostenibilitat amb GETE-Ecologistes en Acció. L'exposició es podrà visitar de dilluns a divendres des de les deu del matí fins a les dues del migdia i fins al dia 30 de març.

 

Aquesta exposició vol denunciar els desperfectes que l'activitat humana ocasiona en l'ecosistema marí. Tal com han recordat els creadors de l'exposició, cada any arriben 8,8 milions de tones de plàstic a tot el món. L’origen d’aquests plàstics és global, relacionat més fàcilment la brossa produïda a les platges o des de les embarcacions, però influint també la que s'aboca als carrers, rieres i als d’abocaments il·legals.

 

Tal com denúncia l'exposició, els efectes d'aquests residus són extremadament negatius per la fauna i flora marítimes, fins i tot poden arribar a ser mortals. Aquests residus s’han alçat com una de les 'espècies' més perilloses i mortíferes del Mediterrani. 

 

L'exposició fa un repàs de totes aquestes dades que mostren la perillositat de mantenir actituds irresponsables.

 

Més notícies de la categoria Baix Gaià