Fèlix Alonso no recollirà l'acta de regidor i deixa la política altafullenca

Alternativa Altafulla va ser segona a les eleccions del 26-M i l'alcaldia serà per l'EINA
Fèlix Alonso no recollirà l'acta com a regidor de l'Ajuntament d'Altafulla. | TarragonaDigital.com

 

«La meva etapa política a Altafulla s'ha acabat». Amb aquestes paraules, Fèlix Alonso, encara alcalde en funcions d'Altafulla i candidat d'Alternativa Altafulla, ha anunciat que no recollirà l'acta de regidor obtinguda aquest diumenge, 26 de maig, i que abandona la primera línia política a la vila. Alonso va caure derrotat aquest diumenge i l'Alternativa va ser segona força amb quatre regidors, per darrere de l'EINA (5), que podrà governar fàcilment amb un pacte amb Junts per Altafulla (2).

 

Alonso, que en campanya ja havia anunciat que renunciaria a la condició de regidor si no seguia com a alcalde, confirma que abandona la política altafullenca i, per tant, tot indica que l'exalcalde Francesc Farré (5), el substituirà com a edil d'Alternativa.

❗Notícia en ampliació. La redacció de Tarragona Digital està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@tarragonadigital.com, per Facebook a TarragonaDigital/, per Twitter a @TGNdigital o per WhatsApp o Telegram al : +34 639 048 422.

"ÚLTIMA HORA: EINA guanya les eleccions a Altafulla" "📩Terratrèmol polític a Torredembarra: Majoria absoluta d'ERC"