Félix Lillo deixa el PP i passa a ser regidor no adscrit a la Pobla de Montornès

Ho explica en una carta a la revista municipal de la vila
El fins ara regidor del PP de l'Ajuntament de la Pobla de Montornès, Félix Lillo, quart començant per la dreta. | TarragonaDigital.

 

El Partit Popular (PP) es queda sense representació a l'Ajuntament de la Pobla de Montornès. L'únic edil de la formació que va ser escollit a les eleccions municipals del passat mes de maig, Félix Lillo, ha decidit abandonar les sigles amb què va accedir al consistori i, sense abandonar l'acta de regidor, ser-ho sense estar adscrit a cap grup municipal.

 

Lillo ho fa públic aquest mes de desembre, a la revista municipal La Pigota, que tot just sortia publicada aquest dimarts, dia 17 de desembre. El fins ara regidor del PP argumenta «raons personals» per abandonar les sigles del seu partit i exposa que «per diferències de sigles no puc treballar de ple pel meu poble, però com a persona sí».

 

Lillo es desmarca del PP per poder col·laborar de més a prop amb el govern local

I és que Lillo té sintonia amb l'equip de govern, que lidera ERC —a les antípodes ideològiques del PP— i, fins i tot, col·labora activament amb el govern en l'organització de fires i festes per al seu municipi. És per aquest motiu que ha optat per deslligar-se del PP i poder treballar «de ple» per la Pobla de Montornès, al marge de les diferències imposades per les sigles dels partits.

 

Ell mateix argumenta que «no s'hauria de coartar el treball en un consistori» i apunta que «encara que ja no estigui al PP, les meves idees segueixen sent les mateixes». Ara, doncs, Félix Lillo és ja regidor no adscrit a l'Ajuntament de la Pobla de Montornès, en un consistori format ara per ERC (4) i Centrats (2) al govern; i a l'oposició, AM-PM (3), Podem (1) i l'edil no-adscrit.

 

El PP perd un dels seus pocs regidors al Baix Gaià

Amb Lillo abandonant el PP, la formació només conserva representació a dos consistoris del Baix Gaià: a Roda de Berà, amb Rafa Luna com a únc edil; i a Creixell, amb els regidors Jaime Serret i María Dolores Juncal.

Més notícies de la categoria Baix Gaià