GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQU脥 i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Not铆cies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El FIC-CAT s'ajorna fins a la tardor per la crisi de la Covid-19

El Festival far脿 p煤blica la selecci贸 oficial el 27 d'abril
Ajornen el FIC-CAT 2020 | 脌ngel Ullate

 

El Festival Internacional de Cinema en Catal脿 (FIC-CAT) de Roda de Ber脿 canvia les dates de la tretzena edici贸 per la crisi de la covid-19. El certamen, que se celebra habitualment al juny 鈥攅nguany del 6 al 13鈥 , s'ajorna per a la tardor. Les noves dates s贸n del 26 de setembre al 3 d'octubre d'enguany per貌 el nou calendari seguir脿 condicionat a l'evoluci贸 de la pand猫mia i les recomanacions que donin les autoritats.

 

 INVITACI脫: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les not铆cies de Tarragona! El grup us encantar脿: us informareu i tamb茅 us entretindreu. FEU CLIC AQU脥, US ENCANTAR脌!

 

A conseq眉猫ncia d'aquesta alteraci贸, la selecci贸 oficial es far脿 p煤blica el pr貌xim dilluns 27 d'abril en lloc del 6 d'abril, com estava previst. Tamb茅 la convocat貌ria per al Programa Nova Cr铆tica, allarga el per铆ode d'inscripcions fins al dia 10 d'agost. D'altra banda, el Concurs Jove 48 Hores se celebrar脿 el cap de setmana del 4 al 6 de setembre. Les inscripcions s'obriran el 6 de juliol.