Glovo arriba a Torredembarra

El servei ja s'està realitzant a set municipis de la demarcació de Tarragona
Glovo arriba a Torredembarra | Glovo

Aterra a Torredembarra el servei a domicili Glovo. A partir de la setmana que ve, al municipi del Baix Gaià operarà el servei que permet als usuaris rebre i enviar qualsevol producte dins d'una mateixa ciutat. 

L'app d'enviament a domicili s'instal·larà a la localitat costanera, ja que és considerada una zona amb una gran afluència turística i es pot aconseguir una gran demanda del servei. La setmana vinent començarà a operar Glovo a Torredembarra.

En aquest sentit, segons l'aplicació, al servei s'han adherit diversos restaurants locals com Nyam Nyam, la pizzeria L'All Negre i la Freddo, La Terrassa o l'hamburgueseria Les Dunes o el McDonald's. Així mateix, també realitzarà un servei a domicili del supermercat Dia.

Glovo serveix en set municipis tarragonins

A més de Torredembarra, Glovo realitza el seu servei en set altres municipis de la província de Tarragona. En concret, ho fa a Amposta, Cambrils, Cunit, Reus, Tarragona, el Vendrell i Vila-seca.

"FESTA MAJOR: L'Ajuntament de Roda de Berà tria el cartell de Sant Bartomeu 2020" "Atenció: La reacció del Padel Indoor Torredembarra després de la sorprenent troballa"