Una imatge dels guanyadors i participants del concurs de pessebres d'enguany a la Torre.

El XV Concurs de Pessebres de Torredembarra ja té guanyadors

Els premis es van donar a l'església de Sant Pere Apòstol el passat diumenge

Aquest passat diumenge, 13 de gener, s’han lliurat a l'església de Sant Pere Apòstol de Torredembarra els premis del XV Concurs de Pessebres Memorial Mossèn Anton Morell que organitza l’Associació de Pessebristes de la vila. L’objectiu d’aquest acte és difondre les tradicions nadalenques i recordar el naixement de Jesús.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Els premis entregats són de caire cultural i formatiu: tots els participants reben un diploma i un present. Els guanyadors dels grups infantils van ser obsequiats amb una motxilla escolar i un estoig. En la categoria d’adults, el primer premi estava dotat amb 100 euros i un sopar al Restaurant La Serra,  el segon premi amb 75 euros i una caixa experiència d’Artis Viatges i el  tercer premi, amb dos menús del Restaurant Òxid amb una dotació de 25 euros.

Els guanyadors del XV Concurs de Pessebres Memorial Mossèn Anton Morell de Torredembarra

Repassem, doncs, quins van ser els guanyadors dels premis dels pessebres en les diverses categories en què es van atorgar aquest diumenge, en el Dia del Baptisme:

Grup dels Pastorets, nivell 8 anys

1r premi: Andrea i Gonzalo Devesa Morales.

2n premi: 'ex aequo' entre Rodrigo Rodenas Sebastián i Neus Negrié Ortega.

3r premi: Mariona i Pol Boltà Casasús.

Accèssit: per la innovació en les escenes, per a Biel Ying Morros Torres amb un val de la pastisseria Cal Jan.

Nivell de 13 anys

1r premi: Abril i Carlota Mercadé Montaner.

2n premi: 'ex-aequo' entre Ignasi Segura Pascual i Roger Busquets Mateo.

3r premi: Joan i Telm Alberca Arall.

Accèssit: per als alumnes de 6è, de Religió, de l’Escola l’Antina que rebien un calendari d’advent per muntar.

Adults

1r premi: Joan Maria Busquets, Montse Martí, Roger Busquets i Enric Huguet amb el pessebre de l’Església de St. Pere Apòstol de Torredembarra.

2n premi: l’Església de St. Joan Baptista de Clarà, a Baix a Mar, una tasca d’equip: Ramon Julia, Rosa Masana, M. Josepa Masana, M. Antonieta Casasús, M. Teresa Valls, Àngels Prats i Isabel Valls.

3r premi: 'ex-aequo' entre Gonzalo Devesa López i Ventura Manchó Ortiga.

Accèssit: pessebre napolità d’Agustín Martínez.

Els pessebristes agraeixen la col·laboració rebuda

L’Associació de Pessebristes de Torredembarra, en un comunicat de premsa, ha volgut explícitament agrair la col·laboració de la Parròquia Sant Pere Apòstol, la Biblioteca Mestra Maria Antònia, la Regidoria de Cultura i Torredembarra Bloc, pels reportatge fotogràfic de l’entrega de premis

També volen fer un agraïment públic als establiments i les botigues que han recolzat aquesta XV edició del concurs. Es tracta de Bar Paulino, Tallers Torven, La Piazzeta, Joieria Roger Borras, Agropinsos Soler, Gelateria Gelatiamo, Decora, L’Arbreda Jardineria, Joieria Gibert, Fusteria Plana, Perruqueria Anna, Pneumàtics Sant Jordi, Lliberia Miquel, Taller Siscu 2029, Restaurant Òxid, Perruqueria Lourdes, Floristeria La Italiana, Agència Artis Viatges, Restaurant La Serra, Pastisseria Cal Jan i Gimnàs Zona Fitness.