INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Torredembarra es rendeix a Llorenç, Suárez i Frutos

La sala de plens es va omplir per aplaudir els tres futbolistes torrencs
Llorenç Gómez, Adrián Frutos i Eduard Suárez, mostren els seus trofeus a la sala de plens de Torredembarra. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

Torredembarra va homenatjar aquest dijous, 23 de novembre, Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Adrián Frutos, els tres jugadors de futbol platja torrencs recentment guardonats internacionalment: Llorenç com a millor futbolista del món i Suárez amb el millor gol de l'any, mentre que Frutos també va estar nominat en aquesta darrera categoria.

 

L'alcalde Eduard Rovira, el regidor d'Esport Raúl García i el representant territorial de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Joan Plana, van oferir la recepció als tres torrencs amb una sala de plens totalment plena.

 

Un homenatge a Llorenç, Suárez i Frutos ple de paraules emotives

L'homenatge a Llorenç Goméz, Eduard Suárez i Adrián Frutos va transcórrer amb moments d'emotivitat. El regidor d'Esport, Raúl García, va recordar «les hores passades al camp de futbol de la UDT» i va recordar també els «moments difícils» pels quals havia passat Llorenç Gómez quan una lesió el va apartar de la gespa. Va ser llavors, amb la rehabilitació, quan va iniciar-se, gairebé sense voler, en el futbol platja.

 

El mateix Llorenç Gómez va recordar els moments viscuts durant la seva trajectòria en el futbol base torrenc i va explicar que «sabia que aquest moment arribaria, perquè si no hagués arribat, seguiríem lluitant perquè arribés». Gómez, amb Suárez i Frutos, va ser el centre d'atenció abans i després de l'acte, quan desenes de persones van voler felicitar-los i fotografiar-se amb ells.

 

L'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, va tancar l'acte reivindicant «el valor de jugar a la platja, una cosa que tots hem fet a la Torre» i va subratllar, dirigint-se als tres futbolistes, que «teniu una simpatia, amabilitat i humilitat que fan que tota la canalla us idolatri: transmeteu valors i això és molt important». «No ens agraïu aquest acte, us mereixeu un homenatge i molt més, l'any que ve tornem-hi!», va acabar el batlle torrenc.

 

Fotografia de família amb els tres futbolistes torrencs homenatjats, el representant territorial de l'Esport a Tarragona i diversos regidors torrencs. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

La sala de plens de l'Ajuntament de Torredembarra es va omplir en l'homenatge celebrat aquest dijous al vespre. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

Més notícies de la categoria Baix Gaià