Torredembarra homenatja Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Adrián Frutos

L'acte es farà a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Torredembarra a dos quarts de vuit del vespre
Llorenç Gómez, Adrián Frutos i Eduard Suárez, en una imatge d'arxiu amb una bandera de la Torre. | BaixGaiàDiari.cat

 

Torredembarra homenatjarà aquest dijous, 22 de novembre, els seus tres 'cracks' del futbol platja mundial: Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Adrián Frutos. L'Ajuntament de la vila ha organitzat per a dos quarts de vuit de la tarda una recepció oficial als tres futbolistes que es durà a terme a la sala de plens del consistori i que està oberta a tota la ciutadania que es vulgui sumar al reconeixement als tres torrencs.

 

Llorenç, Suárez i Frutos, entre els millors jugadors de futbol platja del món

I és que el passat 10 de novembre, Torredembarra va estar excel·lentment representada a la gala mundial de 'beach soccer' que se celebrava a Dubai, als Emirats Àrabs Units. Llorenç Gómez es va endur el premi a millor jugador de futbol platja del món, mentre que Edu Suárez va ser designat com a autor del millor gol de la temporada. Alhora, el també torrenc Adrián Frutos va estar nominat amb un dels millors gols de l'any.

 

Després de triomfar, i de quina manera, arreu del planeta, aquest dijous els tres futbolistes seran rebuts de manera oficial per l'Ajuntament de Torredembarra en un acte que es preveu molt nodrit de públic, de torrencs que es voldran acostar a donar la seva enhorabona als tres futbolistes 'top'. La cita, doncs, aquest dijous, 22 de novembre, a dos quarts de vuit de la tarda, a la sala de plens de l'Ajuntament de la Torre.

 

Polèmica sobre l'homenatge a Llorenç Gómez, Eduard Suárez i Adrián Frutos

Tot just fa una setmana, en la prèvia del ple ordinari del mes de novembre, hi va haver picabaralla política per l'homenatge als tres futbolistes de la Torre. Ciutadans va entrar una moció d'urgència, el passat dimecres 14 de novembre, perquè s'homenatgés als tres futbolistes. El cas, però, és que l'organització de l'esdeveniment que tindrà lloc aquest dijous, 22 de novembre, ja estava previst i en marxa.

 

El regidor d'Esport de l'Ajuntament de Torredembarra, el republicà Raúl García, va acusar Ciutadans de voler «treure rèdit polític» dels èxits esportius dels tres futbolistes. Ciutadans va respondre que el govern els «falta al respecte» i es va negar a retirar la moció. En arribar al ple, però, no es va debatre: només Ciutadans va donar suport a la urgència del text, de manera que va decaure del debat.

"El regidor torrenc José García (PSC), investigat pel jutge" "ÚLTIMA HORA: Nou accident mortal a l'N-340"