Les terrasses podran obrir fins les tres durant la Festa Major de la Torre

La mesura es permet les nits de l'1 i el 3 de setembre
Les terrasses de la plaça de la Font de Torredembarra, en una imatge d'arxiu. | Cedida

 

Les terrasses dels bars de Torredembarra podran obrir per Festa Major fins les tres de la matinada en dos dels dies d'actes. Així ho anuncia un ban signat per l'alcalde de la vila, Eduard Rovira, en què es publica aquesta mesura, que significa que les terrasses podran allargar el seu horari fins mitja hora més tard del que és habitual les nits de l'1 de setembre —de dissabte a diumenge— i del 3 de setembre —de dilluns a dimarts, coincidint amb la revetlla.

D'aquesta mesura, però, en queden fora els establiments catalogats com a botigues amb degustació, que mantindran l'horari de tancament de les seves terrasses a les deu de la nit.

Les terrasses podran obrir fins les tres, i la limitació acústica queda suspesa

L'allargament de l'horari de les terrasses dels bars no és l'única mesura que s'anuncia en el ban de l'alcalde. També s'hi explica que els objectius de qualitat acústica instaurats a Torredembarra al llarg de l'any queden suspesos per Festa Major. Des d'aquest dijous, 30 d'agost, a les sis de la tarda, i fins el proper dimecres, 5 de setembre, a les 2.00 hores, queda suspesa, doncs, la limitació acústica establerta al municipi.

Torredembarra es troba a les portes dels dies més àlgids de la seva Festa Major, que celebra cada any en honor a Santa Rosalia. Aquest dimecres al vespre, la plaça del Castell ja acollia el concert infantil de Reggae per Xics, de The Penguins. A partir de divendres, s'esperen múltiples activitats —tant diürnes com nocturnes.

Coincidint amb les dues nits amb què s'ha permès que les terrasses dels bars obrin fins mitja hora més tard del que és habitual, l'1 de setembre està previst un concert de rumba a la plaça del Castell on hi actuarà el grup «Ai, ai, ai». De cara a dilluns dia 3, en motiu de la Revetlla de Festa Major, s'esperen les actuacions de Miquel del Roig, Tapeo Sound System i d'una xaranga que, fins i tot, realitzarà un petit passacarrers per la vila.

"FOTO: La pancarta que ha aparegut aquest matí a la Torre de la Vila de Torredembarra" "2 detinguts al Catllar per tenir 1.300 plantes de marihuana"