Les terrasses de Torredembarra podran obrir fins les tres de la matinada pel Quadre

També s'aixequen les restriccions de limitació acústica
Les terrasses de la plaça de la Font de Torredembarra, en una imatge d'arxiu. | Cedida

 

Com és habitual per les festes locals —Santa Rosalia, i com ara, la Festa del Quadre—, les terrasses dels bars de Torredembarra podran ampliar el seu horari d'obertura. Així ho anuncia un ban signat per l'alcalde de la vila, Eduard Rovira, en què es publica aquesta mesura, que significa que les terrasses podran allargar el seu horari fins mitja hora més tard del que és habitual les nits  del 12 al 13, del 14 al 15 i del 15 al 16 de juliol de 2019: és a dir, les d'aquest divendres, diumenge i dilluns —els dissabtes, les terrasses ja poden obrir habitualment fins a dos quarts de tres.

 

D'aquesta mesura, però, en queden fora els establiments catalogats com a botigues amb degustació, que mantindran l'horari de tancament de les seves terrasses a les deu de la nit.

 

Les terrasses podran obrir fins les tres, i la limitació acústica queda suspesa

L'allargament de l'horari de les terrasses dels bars no és l'única mesura que s'anuncia en el ban de l'alcalde. També s'hi explica que els objectius de qualitat acústica instaurats a Torredembarra al llarg de l'any queden suspesos per Festa Major. Fins a les 23.00 hores del dimarts 16 de juliol de 2019, queda suspesa, doncs, la limitació acústica establerta al municipi.