Juan Carlos Hurtado, Toni Cruz i Javier Ramírez, regidors de Ciutadans Torredembarra.

Hurtado admet «diferències» amb Cruz i Ramírez (Cs Torredembarra)

L'edil de Ciutadans, que no repeteix a la llista, ha aplaudit la feina del govern d'ERC, PSC i ABG

Les diferències palpables des de fa mesos al grup municipal de Ciutadans a Torredembarra les ha verbalitzat aquest dijous, 9 de maig, el regidor d'aquesta formació, Juan Carlos Hurtado, que després de quatre anys al consistori no repeteix a la llista del partit a les eleccions del proper dia 26. En declaracions a BaixGaiàDiari.cat, Hurtado, que fa quatre anys era el número 2 de Ciutadans, ha admès que no segueix perquè  «he vist com moltes de les propostes que jo feia no es tiraven endavant».

«Vaig fer balanç i vaig preferir no continuar així, de manera que faig un pas enrere en aquestes eleccions», ha explicat. Malgrat això, però, Hurtado no descarta tornar. «El balanç és molt bo, la política enganxa i només estic decebut amb algunes persones, per tant no és un 'adeu' sinó un 'fins aviat'», ha explicat.

Hurtado admet diferències amb Toni Cruz i Javier Ramírez

Feia mesos que les discrepàncies entre Juan Carlos Hurtado, d'una banda, i Toni Cruz i Javier Ramírez, de l'altra, eren molt visibles al consistori. Aquest mateix dijous, al ple, Hurtado no va esmentar els seus companys de grup municipal en els agraïments del seu discurs de comiat.

L'edil va parlar de la seva família, dels treballadors municipals, del partit i dels votants, i fins i tot va tenir bones paraules pel  govern municipal, de qui va agrair la «predisposició» que havien tingut amb ell, «sempre amb els braços oberts». Ramírez i Cruz sí que van agrair a Hurtado la seva tasca i, de fet, Cruz va remarcar en la seva intervenció la lloança: «Jo sí que vull donar-li les gràcies a Juan Carlos Hurtado».

Però la distància no tan sols es va poder 'llegir' en el ple. Juan Carlos Hurtado va admetre-les en declaracions a aquest mitjà. «Tenim diferències de caràcter, de forma de parlar, pensar, estar i actuar», va dir l'edil, que va reconèixer que ell hauria actuat «d'una altra forma». «He trobat a faltar negociar més qüestions amb l'equip de govern, buscar punts en comú que segur que hauríem trobat», ha dit.

«Es tira massa de la crispació de la política nacional i en un poble ens n'hem de desmarcar, perquè no ens han votat per això», va explicar Hurtado, que en canvi va dir amb fermesa que li agradaria «seguir treballant pel partit».

Hurtado aprova el govern municipal, «tot i que podrien haver fet més»

Preguntat sobre la tasca feta per part del govern local, d'ERC, PSC i ABG, Juan Carlos Hurtado va dir que «han fet feina i han endreçat l'Ajuntament». «Podrien haver fet més, però si governen quatre anys més podran fer moltes més coses», va dir l'edil de Ciutadans.

Per Hurtado,  el govern «es va trobar un Ajuntament desfet i amb el nom dels polítics per terra» i els aprova «perquè tot i que podrien haver fet més, han tingut una feina molt dura». Ara, Hurtado inicia una nova etapa al marge de la política institucional, mentre Ciutadans opta per Toni Cruz com a cap de llista i Javier Ramírez com a número 2.

També et pot interessar