GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Nois de la Torre i Castellers d'Altafulla engeguen motors aquest divendres

Les dues formacions convoquen el primer assaig per aquest divendres, 8 de març
Una imatge d'arxiu dels Nois de la Torre, en una de les actuacions de les darreres temporades. | Isaac Farrè

 

Havent deixat enrere el Carnaval, el Baix Gaià més casteller es posa en marxa. Aquest divendres, 8 de març, se celebraran els primers assajos de la temporada de les dues formacions d'aquesta zona del nord del Tarragonès: els Nois de la Torre i els Castellers d'Altafulla. Totes dues colles s'enfaixaran per primera vegada enguany amb l'objectiu de començar a preparar les actuacions d'aquest 2019, que començaran en les properes setmanes.

 

Els Nois de la Torre arrenquen l'any amb Dani Marín al capdavant

A dos quarts de deu de la nit d'aquest divendres, 8 de març, els Nois de la Torre han convocat el primer assaig de la seva temporada al local habitual, al carrer de la Carnisseria de Torredembarra. Ho faran amb Dani Marín al capdavant després de la renúncia per qüestions laborals d'Aitor Úbeda, cap de colla la temporada passada. Marín, que n'era el segon, es queda al capdavant d'una junta tècnica amb noves incorporacions, com ara Arnau Tolrà o Jordi Cañellas.

 

Els Nois venen d'un hivern extracasteller, però ple d'activitats: fa quinze dies aconseguien una meritòria divuitena posició al Torneig Intercasteller de Futbol Sala, celebrat a Berga. Aquest mateix divendres a la tarda faran un pilar a la manifestació feminista del 8-M a Tarragona.

 

Els Castellers d'Altafulla estrenen temporada, local i caps de colla

Per als Castellers d'Altafulla, el 8 de març d'aquest 2019 serà una jornada nodrida d'estrenes. Primer, perquè tornen als assajos a partir de dos quarts de deu del vespre amb el seu ja tradicional 'Santornem-hi'. A la festa, però, li afegeixen un al·licient important: serà també la inauguració del seu local, reformat els darrers mesos. Hi haurà pica-pica i música per celebrar-ho des de dos quarts de nou del vespre.

 

Els altafullencs endeguen enguany l'etapa post-Pol Munté, el cap de colla de les darreres temporades que, fa unes setmanes, va cedir el timó al tàndem que formen Joserra Márquez i Jorge Herrero. Demà també serà la seva estrena.

 

També et pot interessar