Vora 100 inscrits a les activitats de tardor del nou Espai Jove de Torredembarra

Anglès, Dibuix Manga, Batucada i Ball Modern han estat les que més èxit han tingut
El nou Espai Jove de Torredembarra, en una imatge d'arxiu. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

Les activitats del nou Espai Jove de Torredembarra han arrencat aquesta tardor amb molt bon peu. Tot just aquest mes d’octubre ha començat el nou programa d’activitats del PIJ, que depèn de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament del municipi i, segons dades del mateix departament, ja ha acollit més de 100 inscrits en les activitats habituals del curs.

De l'anglès al ball modern: les activitats amb més èxit

Anglès, Dibuix Manga, Batucada i Ball Modern: aquestes han estat les activitats més nombroses pel que fa a participants. Alhora, també han sorprès les de Jocs de Taula i Rol, que porta a terme l’Associació Metajuego i que, tot i ser una activitat nova, ha superat les expectatives creades, segons la regidoria de Joventut.

Després d'analitzar les primeres setmanes i degut a l’èxit de la convocatòria, s’ha creat un nou grup d’anglès i s’ha reforçat i augmentat l’activitat de Dibuix Manga.

Una vintena de joves a la nit de Halloween i la Castanyada

De les activitats extraordinàries que organitza aquest any el PIJ, cal destacar que una vintena de joves van participar en les activitats de la nit del 31 d’octubre. Cal recordar que al PIJ —quinzenalment els dimecres amb cita prèvia— també s’ofereix assessorament laboral i sobre garantia juvenil, una iniciativa a nivell europeu per reduir l’atur juvenil

"🚧 L'obra que es vol fer a Creixell amb l'ajut de la Generalitat" "🔴 ALERTA: Robatori 'exprés' en una casa de Roda de Berà"