Imatge de la Zona Esportiva Municipal de Torredembarra (ZEM)

Les instal·lacions esportives de Torredembarra, tancades fins a poder garantir la seguretat sanitària

Ara per ara, només està previst que hi puguin entrenar esportistes d'alt rendiment

Les instal·lacions de la Zona Esportiva Municipal —el Pavelló Municipal Sant Jordi, piscines, pistes de tenis i pàdel, camp de futbol i pista d’atletisme— i del Pavelló dels Caus de Torredembarra romandran de moment tancades i només s’ha previst que hi puguin entrenar esportistes d’alt rendiment, com és el cas dels atletes torrencs Berta Castells i Aaron Sola, segons han explicat des de l’Ajuntament.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Precisament, el regidor d’Esports, Raúl García, va mantenir ahir dimecres, 13 de maig, una reunió amb les entitats esportives del municipi per tal d’explicar aquesta decisió. Les condicions actuals de desconfinament pel que fa a instal·lacions esportives «són molt limitatives i de difícil aplicació amb garanties de seguretat per als seus usuaris», han detallat des del consistori, «cosa que fa inviable ara per ara l’obertura».

Amb això, en la trobada d’ahir es va adoptar el compromís municipal d'elaboració dels protocols i plans necessaris que permetin avançar cap a una certa ‘normalitat’, sempre garantint la seguretat sanitària dels usuaris. Cal recordar que, en l’àmbit esportiu, Torredembarra forma part de la taula de tècnics d’antigues seus dels Jocs Mediterranis, que ara s’ha activat per treballar conjuntament en aquesta situació de crisi.