GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Jutgen tres persones per agredir i intentar robar una parella a Torredembarra

La vista se celebrarà el proper dijous, 21 de març
Imatge d'arxiu d'un agent dels Mossos d'Esquadra, que van intervenir en el succés quan es va produir, ara fa quatre anys. | TarragonaDigital.com

 

Fins a tres persones s'enfrontaran aquest dijous, 21 de març, a un judici que tindrà lloc a la secció segona de l'Audiència de Tarragona per uns presumptes fets delictius que van tenir lloc a Torredembarra l'any 2015. Els acusats s'enfronten a fins a sis anys i mig de presó per, presumptament, haver apallissat i intentat robar a dues persones en uns fets que, com diem, es van produir ara fa quatre anys. La vista se celebrarà dijous a dos quarts de deu del matí.

 

A judici tres persones per apallissar i intentar robar una parella a la Torre

Segons l'escrit presentat per la Fiscalia, que demana una pena de sis anys i mig de presó per a cadascuna de les tres persones acusades, les acusacions a les quals s'enfronten són per un delicte de robatori amb violència i amb intimidació en grau de temptativa; un delicte de lesions amb deformitat i dues faltes de lesions.

 

Segons el relat presentat pel ministeri fiscal, els tres acusats, d'acord amb dues persones més que no s'han pogut identificar, es van abalançar contra les dues víctimes amb la intenció de robar-los algunes de les seves pertinences. Per aconseguir-ho, els van agredir de forma reiterada, propinant-los diversos cops de puny a moltes parts dels seus cossos.

 

Una de les acusades, una dona, va intentar treure la bossa de mà a una de les víctimes, amb la qual va forcejar i a la qual van colpejar encara més. Just llavors, van aparèixer a l'escenari dels fets un dels fills de les dues víctimes i un amic seu. Tots dos van intentar ajudar les víctimes separant-les físicament dels seus agressors, que vista aquesta situació, van acabar fugint. Això sí, abans d'anar-se'n, un dels acusats va llençar un got de vidre a la cara d'una de les víctimes.

 

Dijous, doncs, se celebra la vista que ha de determinar el grau de culpabilitat dels tres acusats i quina és la pena que se'ls acaba aplicant arrant de la sentència que pugui dictar, finalment, el jutge de l'Audiència tarragonin.a

 

També et pot interessar