GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

La Junta Electoral obliga a treure la pancarta de Torredembarra en dotze hores

S'hauria de fer abans de la matinada, i aquesta tarda hi ha ple municipal
La pancarta, aquest dijous al migdia a l'Ajuntament de Torredembarra. | Gerard Recasens

 

El culebrot de la pancarta 'Llibertat presos polítics' de Torredembarra segueix en marxa: poc abans de les quatre de la tarda ha tingut lloc un nou capítol de la polèmica. Ciutadans ha anunciat que, després de denunciar la presència de la lona a la Junta Electoral —ja estan convocades les eleccions generals del 28 d'abril—, els han donat la raó i el consistori ha de treure la pancarta en un màxim de dotze hores, per tant, abans de la propera matinada:

 

 

A primera hora de la tarda d'aquest dijous, 21 de març, des de l'Ajuntament de Torredembarra negaven haver rebut l'ordre per part de la Junta Electoral de Zona del Vendrell, tot i que la notificació es podria produir en breu. De ser així, la pancarta s'hauria de retirar abans de la propera matinada i es dona la circumstància que a partir de les sis de la tarda hi ha ple municipal al consistori torrenc i per tant, si s'acompleix, caldrà treure la durant la sessió o no gaire més tard.

 

Una altra denúncia de Ciutadans a la Fiscalia

L'ordre de la Junta Electoral és fruit d'una queixa de Ciutadans, però és independent de la denúncia que la mateixa formació ha presentat a la Fiscalia contra l'alcalde, Eduard Rovira, i la regidora de Patrimoni, Núria Batet, per un delicte contra el patrimoni històric. Denuncien que amb els ancoratges que es van clavar inicialment als carreus del Castell es vulnerava la protecció que, com a Bé Cultural d'Interès Nacional, té l'edifici.

 

L'Ajuntament de la Torre s'ha negat a fer declaracions aquest dijous, 21 de març, si bé ha mogut la pancarta i ha retirat els ancoratges. El plenari d'aquesta tarda serà, amb tota probabilitat, escenari del debat sobre aquesta qüestió.

 

També et pot interessar