Torredembarra en Comú presenta la seva llista electoral

L'assemblea de la formació la va ratificar aquest dijous
Carles Fuxet serà el candidat de Torredembarra en Comú a l'alcaldia de la vila. | Gerard Recasens

 

Les incògnites de cara a les eleccions municipals del proper mes de maig es van desvelant i Torredembarra no n'és pas una excepció. Aquest dijous, dia 4 d'abril, Torredembarra en Comú va ratificar, en la seva assemblea, la candidatura electoral completa que presentaran als comicis del 26 de maig. Tot i que des del mes de desembre de 2018 ja se sabia que Carles Fuxet seria el cap de llista de la formació, es desconeixia qui l'acompanyaria a la llista.

Finalment, doncs, Doris Giglio, que havia estat implicada a les anteriors eleccions municipals amb Movem Castelldefels, serà la número 2 de Fuxet. Els llocs capdavanters de la candidatura els completen Santiago Fuentes al lloc 3, Emma Roseline Tehe al número 4 i Pedro García com a número 5.

La llista completa de Torredembarra en Comú per a les eleccions municipals 2019

D'aquesta manera, doncs, l'assemblea de Torredembarra en Comú va donar aquest dijous, 4 d'abril, el seu vistiplau a aquesta candidatura completa:

 1. Carles Fuxet Garcia
 2. Doris Giglio
 3. Santiago Fuentes Aguilar
 4. Emma Roseline Tehe
 5. Pedro García Navau
 6. Maria Serelde Martín
 7. Manuel Pérez Molina
 8. Laura Aguilera Quero
 9. Carlos Guarro Martín
 10. Imma Palau Pujadas
 11. Armando Colom Ruiz
 12. Cristina Vidu
 13. Ángel Amengual Moreno
 14. Mercy Alexandra González Melgar
 15. Alfonso Domínguez Castillo
 16. Maite Martí Arqueros
 17. Joaquin Soler Cura

  

Suplents
 1. María José Alvarez San José
 2. Manel Serelde

Torredembarra en Comú fa públiques les línies mestres del seu programa electoral

En l'assemblea també es van aprovar els trets bàsics del programa electoral de Torredembarra en Comú, que aposten per la remunicipalització dels serveis, potenciar la brigada municipal de Torredembarra dotant-la de més recursos, defensar l'atenció primària al municipi i reforçar-la, fer un manteniment de la via pública i un servei de recollida de la brossa que siguin sostenibles i eficients, i dotar de més recursos els serveis d'atenció a les dones.

També et pot interessar

"ATENCIÓ: El lloc de Torredembarra on es negocia construir un nou CAP" "ATENCIÓ: Els 5 primers de l'ABG per a les eleccions 2019 a Torredembarra"