Marlo, la noia de Roda de Berà que concursarà a 'La Voz'.

Marlo, de Roda de Berà, concursarà a 'La Voz', a l'equip de Paulina Rubio

Va aparèixer en les «audicions a cegues» d'aquest dimarts

Marlo, cantant de Roda de Berà, concursarà al programa de música 'La Voz', que s'emet a Antena 3. Aquest dimarts, 15 de gener, Marlo va participar a la fase preliminar del programa, on es decideix si els participants passen a formar part d'aquest espai o no. Es tracta de les audicions a cegues: els quatre membres del jurat escolten la cançó i, si els atrau la veu que senten, accepten el participant.

Marlo entra a 'La Voz' i cantarà al costat de Paulina Rubio

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Marlo, de Roda de Berà, arribava a l'escenari aquest dimarts per cantar ‘Jan of hearts’, una cançó de la intèrpret nord-americana Christina Perri. El programa va ocultar el rostre de qui cantava i, com si l'espectador fos un dels membres del jurat, només podia escoltar la veu que interpretava aquesta cançó.

Ja en els primers compassos, els quatre membres del jurat es van mirar sorpresos pel to dolç i sorprenent que prenia la peça. Es tracta de quatre prestigiosos cantants: Luis Fonsi, Antonio Orozco, Pablo López i Paulina Rubio. Va ser aquesta darrera,  la cantant mexicana, que va sentir-se realment atreta per la veu que estava sentint i es va girar per 'fitxar' Marlo.

I és que cadascun dels membres del jurat forma el seu propi grup de concursants, amb qui treballen tècniques vocals i d'interpretació al llarg del programa. Marlo, doncs, passarà a formar part del grup de Paulina Rubio tan bon punt arrenquin els programes de la fase de concurs de 'La Voz', passada la selecció.

Marlo ja va ser finalista de la segona edició de 'Got Talent Junior'

Marlo, que ha actuat en algunes ocasions a la seva vila natal, Roda de Berà, ja va triomfar alguns anys enrere a la televisió. Va ser l'any 2017 quan, llavors amb tan sols setze anys, va arribar a la final de la segona edició de 'Got Talent Junior', una edició especial d'aquest programa de talents.

Mesos després, Marlo va guanyar  una edició especial de 'Got Talent Junior', amb finalistes d'altres edicions, quan juntament amb el ballarí David Tejada van interpretar sobre l'escenari 'Don't let me down'.

NOTÍCIA RELACIONADA: La rodenca Marina Marlo deixa al·lucinat el jurat en la final de 'Got Talent'

NOTÍCIA RELACIONADA: La rodenca Marina Marlo guanya una edició especial de 'Got Talent Junior'