Diumenge se celebra a Torredembarra la III Marxa Solidària de l'Antina

Començarà a dos quarts d'onze del matí
Imatge d'una de les anteriors edicions de la marxa solidària del col·legi torrenc. | TarragonaDigital.com

 

'Respectem els animals. Està a les teves mans. Ajuda’ls!'. Amb aquest lema, l’alumnat de 5è de l’Escola l’Antina i l’Ajuntament de Torredembarra, a través de les regidories d’Educació i d’Esport, organitzen la III Marxa Solidària que enguany destinarà els beneficis a la Protectora d’Animals de Torredembarra i que tindrà lloc aquest proper diumenge, dia 19 de maig, a partir de dos quarts d'onze del matí.

 

Les inscripcions, en marxa fins divendres

El motiu és la recaptació de diners per a aquesta entitat torrenca que té com a finalitat ajudar i protegir els animals abandonats cobrint les seves necessitats més bàsiques. Les inscripcions es poden fer a l’Escola l’Antina, en horari escolar, i al comerç del carrer dels Filadors Cicles Ibáñez, en horari comercial, fins el proper divendres, dia 17 de maig. Els infants menors de 3 anys tenen la inscripció gratuïta, i per a la resta el preu d’inscripció és de dos euros.

 

També hi haurà l’opció del 'dorsal 000' per a aquelles entitats, empreses, institucions, o a títol individual, que vulguin fer alguna aportació diferent. Per accedir-hi, caldrà adreçar-se a l’Escola l’Antina.

 

Un recorregut de 3,7 quilòmetres

Així, el diumenge 19 de maig, a dos quarts d'onze del matí, des del pati de l’escola, s’ha previst la sortida de la marxa amb un recorregut de 3,7 quilòmetres. Cal destacar que la coordinació d’aquesta marxa va a càrrec dels mateixos nens i nenes de cinquè de l’Antina i es pretén que sigui un acte festiu i solidari, que compti amb molta participació ciutadana (famílies, entitats, associacions, centres docents,...) del municipi o de qualsevol indret.

 

Per amenitzar l’arribada dels participants s’ha previst un fi de festa amb inflables, tallers infantils, servei de bar i un concert amb la banda de pop O-xenta’s.

 

També et pot interessar

Més notícies de la categoria Baix Gaià