El FIC-CAT 2019 presenta els membres del seu jurat

Els noms s'han fet públics aquest dimarts, 9 d'abril
Foto de família del festival FIC-CAT 2018 de Roda de Berà. | FIC-CAT

 

El Festival Internacional de Cinema en Català de Roda de Berà, el FIC-CAT, ha fet públics aquest dimarts, 9 d'abril, els noms de les persones que integraran els jurats de la propera edició del festival, que anirà dedicat en especial a la direcció de fotografia i que se celebrarà entre el 8 i el 15 de juny a Roda de Berà.  Un total d'onze persones vinculades al món cinematogràfic en les seves diferents vessants com interpretació, direcció, producció, direcció de fotografia, música i guió, entre d’altres, formen part dels dos jurats, el de la Selecció Oficial i el de la categoria 'Jove 48 hores'.

Montserrat Carulla i Joan Reig es mantenen al jurat del FIC-CAT

El jurat de la Selecció Oficial compta amb dos membres que hi formen part des de la primera edició: l’actriu Montserrat Carulla, presidenta d’honor, i Joan Reig, músic tarragoní i bateria dels Pets. La resta de membres s’estrenen com a jurat del FIC-CAT: Elisabet Prandi, directora de fotografia; Raimon Masllorens, productor i president de PROA; Dafnis Balduz, Àurea Márquez i Maria Pau Pigem, actor i actrius de cinema, teatre i televisió; i Mar Coll, guionista i directora. El Jurat de 'Jove 48 hores' està format per Fèlix Colomer, director de cinema; Joana Vilapuig, actriu; i Nil Cardoner, actor.

De què s'encarrega el jurat del FIC-CAT?

Els membres del jurat seran els encarregats de visionar totes les produccions seleccionades i decidir els millors treballs de cada categoria: llargmetratge, curtmetratge, documental, videoclip, centre educatiu, producció de les comarques tarragonines, premi a la millor direcció de fotografia i 'Jove 48 hores'.

També tenen l'opció, si és el cas, de fer una menció especial a aquella obra que destaqui per algun aspecte tècnic o artístic. La selecció oficial es farà pública el 21 d’abril, i els guanyadors i guanyadores es donaran a conèixer el 15 de juny durant la gala de cloenda del Festival. Les inscripcions per a la categoria Jove 48 Hores romandran obertes fins el 9 de maig.

També et pot interessar

"ALTAFULLA: Detenen 2 lladres just després d'un robatori" "ALTAFULLA: Denunciat un home per conduir begut una bicicleta"