Una parada d'alimentació del mercat setmanal de Torredembarra a l'aparcament Mañé i Flaquer

El mercat setmanal de Torredembarra reobre el 9 de juny

Ho farà amb les parades d’alimentació

El mercat setmanal dels dimarts que s'ubica a l'aparcament de Mañé i Flaquer ja té data de reobertura. La Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats, ha anunciat que el pròxim dimarts 9 de juny tornarà a obrir, en horari de 8 a 14 hores. Les primeres parades  que s'obriran seran les del sector d'alimentació, que en condicions habituals en són una quinzena i s'espera que n'hi hagi més d'una desena. 

Amb motiu de la pandèmia del coronavirus s'ha vist previst un reforç de vigilància  al mercat setmanal i els paradistes que hi hagi comptaran amb les mesures de seguretat sanitària necessàries.

L'Ajuntament de Torredembarra i l'Associació de Marxants de Tarragona treballen perquè abans de finalitzar el mes de juny  s'hi vagin sumant el major nombre de parades, sempre seguint les mesures de seguretat i higièniques necessàries. Les dades finals del 2019, el mercat setmanal de Torredembarra compta amb 40 parades de tèxtil de moda, 5 d’equipament de la llar, 19 d’equipament personal, 1 de salut i cosmètica, 2 de lleure i cultura, 15 d’alimentació i 1 de menjars preparats.