de-tapes-torredembarra

Més de 5.500 tapes servides durant el primer cap de setmana del 'De Tapes' a Torredembarra

Les jornades gastronòmiques van engegar el passat 10 de maig amb 49 establiments participants

Aquest cap de setmana encara podreu gaudir d'una de les propostes gastronòmiques més esperades del Baix Gaià, el 'De Tapes'. La ruta de la tapa de Torredembarra, que va donar el seu tret de sortida el passat 10 de maig, porta servides un total de 5.513 tapes en el seu primer cap de setmana. Els 49 establiments participants van servir milers de tapes a tots els assistents, els quals van poder degustar les nombroses elaboracions mediterrànies amb un toc torrenc

L'essència del 'De Tapes' és gaudir d'una beguda i una tapa pel preu de 2,50 euros. D'aquesta manera, no només es potencia la gastronomia del municipi i el comerç local, sinó que també es crea un motiu de reunió i d'oci entre els habitants i veïns del municipi. La ruta de la tapa encara s'allargarà un cap de setmana més, arribant a la seva fi el pròxim 26 de maig. D'aquesta manera, els que encara no hàgiu pogut gaudir de les jornades gastronòmiques, apunteu la data als vostres calendaris!

Els assistents triaran la tapa guanyadora

Com ja és tradició, els assistents al 'De Tapes' seran els encarregats de decidir quin establiment mereix el premi a la millor tapa d'enguany. Així doncs, per a poder realitzar la votació, serà necessari que adquiriu un dels fulletons de la ruta. Caldrà que us segellin la graella corresponent a cadascun dels locals per on passeu, de manera que quedi constància que heu tastat la seva tapa, requerint-se un mínim de 10. 

Quan la tingueu omplerta, haureu de dipositar el fulletó amb els segells a qualsevol de les urnes que trobareu als establiments participants. També podreu fer-ho a la Regidoria de Turisme de Torredembarra fins al 31 de maig a les 13.00 hores. Aquesta dinàmica està pensada per integrar a tots els assistents en les propostes culturals i socials del municipi, per tal que no només les gaudeixin, sinó que també en formin part activa.