Carabante i Gómez, escollits els millors esportistes de Torredembarra

Durant la Nit de l'Esport, s'han dut a terme molts altres reconeixements
Llorenç Gómez i María José Carabante han rebut el premi de mans de l'alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

María José Carabante i Llorenç Gómez són els dos torrencs que, a la Nit de l'Esport celebrada aquest divendres, 30 de novembre, han estat escollits millors esportistes de Torredembarra en el bienni 2017-2018. Han estat els guardons més destacats d'aquesta vetllada, que s'ha celebrat al pavelló Sant Jordi des de les set de la tarda sota la batuta, com a presentadors, dels periodistes Quim Pons i la torrenca Laura Casas. Carabante i Gómez s'enduen, doncs, l'honor d'haver estat coronats millors esportistes de la vila.

Els màxims reconeixements han sorgit d'entre els guanyadors masculins i femenins en cadascuna de les quatre categories establertes per edat: promesa fins als 12 anys, promesa de 13 a 17 anys, sènior i veterans. A més, el Club Esportiu Rítimica Torredembarra ha estat guardonat amb el premi a la millor entitat esportiva.

Consulteu tots els premis que s'han donat a la Nit de l'Esport 2018 a Torredembarra

Llorenç Gómez, de la platja de la Paella al món

Fa poc més d'una setmana, l'Ajuntament de Torredembarra ja va homenatjar Llorenç Gómez en un acte que es va celebrar a la sala de plens i que va servir per reconèixer el premi internacional que el futbolista torrenc s'havia endut dies enrere a Dubai: Llorenç Gómez és el millor jugador de futbol platja del planeta. Ara, a més, li arriba un premi que sembla gairebé obvi: és el millor esportista masculí de Torredembarra.

Nascut a Torredembarra el 1991, Gómez acumula desenes de mèrits esportius vestint la samarreta de diversos clubs a les arenes de diverses platges de tot el món. El seu origen, però, va ser de casualitat: va descobrir el seu gran talent mentre feia rehabilitació d'una lesió a la platja de la Paella de Torredembarra.

 

María José Carabante, una projecció immensa en pocs anys

El gran premi de la Nit de l'Esport 2018 en categoria femenina se l'ha endut l'atleta María José Carabante. Amb 50 anys, la història de Carabante és d'allò més curiosa: fins als 41, és a dir, ara fa nou anys, mai no s'havia plantejat competir en atletisme. Ara bé, des de llavors, no ha parat d'aconseguir premis i mèrits esportius de tota mena.

En el darrer bienni, pel qual aquest divendres ha estat premiada amb el guardó de millor esportista femenina de Torredembarra, ha estat campiona del món amb la selecció espanyola en el relleu de 4x400 metres, només per destacar la darrera consecució. Ara, ja pensa en el campionat del món d'Indoor, que es disputarà al març a Polònia, on vol aconseguir el rècord del món dels 400.

"Torredembarra, a punt per a la Nit de l'Esport 2018" "ATENCIÓ: Els dies que obrirà el far de Torredembarra aquest desembre"