Mor Blas Soria, agent de la Policia Local de Torredembarra

El seu decés s'ha conegut aquest dimarts al matí
L'agent de policia local de Torredembarra, Blas Soria. | TarragonaDigital

L'agent de la Policia Local de Torredembarra Blas Soria ha mort la matinada d'aquest dimarts, 26 de novembre, a l'edat de 58 anys. Soria, de llarga trajectòria a la Policia Local torrenca i també en altres cossos locals propers, com el de Creixell, havia patit un problema greu de salut en els darrers dies que finalment no ha pogut superar i ha mort aquest dimarts.

Mostres de condol per la mort de Blas Soria

La notícia de la mort de Blas Soria ha transcendit a mig matí i ha causat commoció a la població, on Soria havia exercit com a agent policial des de feia molt anys. Des que s'ha conegut la notícia, han estat diverses les mostres de condol transmeses públicament, com ara la de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Torredembarra:

La vetlla per Blas Soria es farà al Tanatori Municipal de Torredembarra aquest dimecres, 27 de novembre, a partir de la una del migdia. El seu funeral es farà al mateix Tanatori torrenc dijous, dia 28, a la una del migdia.

L’equip que forma la redacció de BaixGaiàDiari.cat i TarragonaDigital vol mostrar el seu condol a la família, amics i companys de Blas Soria en aquests moments.

"🏆 LA TORRE: Molts treballs presentats al Premi de Periodisme Mañé i Flaquer" "❗URGENT: Una comunitat islàmica denuncia el conseller tarragoní Josep Bargalló"