Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

AGENDA

El programa de Santa Tecla d'aquest diumenge, 22 de setembre

AGENDA

El programa de Misericòrdia d'aquest diumenge, 22 de setembre

El Baix Gaià es mulla aquest cap de setmana per l'esclerosi múltiple

Torredembarra, Roda de Berà i Altafulla es bolquen amb aquesta iniciativa solidària
Imatge d'una de les edicions anteriors del 'Mulla't per l’esclerosi múltiple'. | Arxiu

 

Com cada any en aquest tram inicial del mes de juliol, arriba un refrescant esdeveniment solidari. Es tracta del 'Mulla’t per l'esclerosi múltiple', una festa que ha donat a conèixer aquesta malaltia degenerativa i crònica del sistema nerviós. L’objectiu és que durant un dia tothom pugui mostrar la seva solidaritat cap a les 9.000 persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya mullant-se en les piscines que participen a la campanya, arreu del país.

 

Cada any, el Mulla’t centra els seus esforços en donar visibilitat a una problemàtica en particular relacionada amb l’esclerosi múltiple. Aquest any 2019, l'esdeveniment té l’objectiu donar a conèixer els símptomes invisibles de la malaltia que afecten la qualitat de vida, com la fatiga, el dolor, la  tristesa o els problemes sexuals. I és que les persones amb esclerosi múltiple veuen com sovint les persones no coneixen la seva malaltia i reaccionen amb incredulitat atès els símptomes invisibles. Des de la Fundació Esclerosi Múltiple, es creu que «donar a conèixer la malaltia és fonamental per aconseguir la comprensió social i la solidaritat envers l’esclerosi múltiple».

 

El 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' arriba al Baix Gaià un any més

Les piscines del Baix Gaià no seran menys i se sumaran un any més a aquest esdeveniment solidari. A Torredembarra, tindrà lloc a la piscina vella. La recaptació de la jornada es destinarà íntegrament a la Fundació. El preu de l’entrada per adults és de 3,15 euros i de 2,60 per a la canalla. Hi haurà inflables aquàtics, de les onze del matí a les dues del migdia; i a les dotze, es farà una aturada a les activitats per fer el gest de tirar-se a la piscina tots els participants.

 

A Roda de Berà, la piscina municipal obrirà les seves portes des de les onze del matí fins les vuit del vespre. A la jornada s’hi pot col·laborar de diverses maneres: amb el preu de l’entrada a la piscina, ja que tots els diners que es recaptin aquest dia es destinaran a la causa solidària; nedant metres a la piscina, que després es traduiran en diners; i comprant articles de marxandatge del Mulla’t, com samarretes, tovalloles, barrets o ampolles tèrmiques, entre d’altres.

 

Finalment, a Altafulla, el salt conjunt a la piscina municipal tindrà lloc a les dotze del migdia, tot i que la jornada se celebrarà des de les onze del matí i fins a les dues del migdia, com a Torredembarra.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris