Natàlia Sanz, escollida alcaldable per Ara Altafulla

La candidatura es presentarà per primer cop a les eleccions municipals

La mateixa setmana en què hem sabut que Inma Morales liderarà el PSC i que, probablement, Hèctor López Bofill encapçalarà Junts per Altafulla, una altra candidatura altafullenca de cara a les eleccions municipals ha triat cap de llista. Es tracta d'Ara Altafulla, una agrupació constituïda el mes de desembre passat i que concorrerà als comicis per primer cop. El partit municipalista ja té número 1 i, tal com tot semblava indicar, serà Natàlia Sanz, coneguda empresària de la restauració a la vila i, fins fa escasses setmanes, membre de la junta de l'ATECA com a secretària.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Sanz, que va avançar la notícia que serà la cap de llista en una entrevista a 'Altafulla Ràdio', liderarà una candidatura independent que pren la marca 'Ara', nascuda amb la formació Ara Reus a la capital del Baix Camp i que s'ha expandit arreu del territori. Ara Altafulla és «un partit exclusivament municipalista», que va començar a treballar fa aproximadament mig any, a principis de l'estiu de 2018.

«Sorgeix arran de les inquietuds d'un grup de pares, que ens coneixíem i parlàvem en portar la nostra canalla a l'escola», explicava Sanz fa unes setmanes a BaixGaiàDiari.cat. No és la seva primera experiència política: el 2011 va ser la número 6 del PP a Altafulla, a la llista encapçalada per Conchita Navarro.

Fins a vuit candidatures a les eleccions municipals a Altafulla?

El nombre de llistes que hi haurà a Altafulla a les eleccions municipals del 26 de maig de 2019 és incert. Ara per ara, però, aquesta és tota la informació disponible sobre candidatures a la vila i els seus líders:

—Alternativa Altafulla: Fèlix Alonso.

—L'EINA: Jordi Molinera.

—Junts per Altafulla: el cap de llista serà, amb tota probabilitat, Hèctor López Bofill.

—PSC: Inma Morales.

—Ara Altafulla: Natàlia Sanz.

—Ciutadans: farà llista a Altafulla, però encara no s'ha fet públic el candidat.

—PP: tot i els inicials rumors que no hi hauria candidatura, sembla que els populars sí que preparen ara una llista a Altafulla.

—Podem: a l'espera d'una aliança amb Alternativa Altafulla que sembla complicada, caldrà veure quin paper juga aquesta formació.

També et pot interessar

López Bofill es perfila com a candidat de Junts per Altafulla a l'alcaldia

Inma Morales, candidata del PSC a l'alcaldia d'Altafulla