Nou accident entre dos cotxes al carrer de Pere Badia de Torredembarra

Els fets s'han produït a mitja tarda d'aquest dijous, 27 de desembre
L'accident ha tingut lloc a la cruïlla entre els carrers de Lleida i de Pere Badia. | BaixGaiàDiari.cat 

 

Segon accident de trànsit en escassos quatre dies al centre de Torredembarra. Aquest dijous, 27 de desembre, dos turismes han col·lidit, de nou, al carrer de Pere Badia de la Torre. De resultes de la topada, no s'han hagut de lamentar ferits i els danys no han passat, afortunadament, dels cops que s'han endut els dos vehicles —un dels quals s'ha quedat sense la part frontal, tal com es pot veure a la imatge que il·lustra aquesta notícia.

 

Dos cotxes xoquen a la cruïlla entre els carrers de Lleida i de Pere Badia de Torredembarra

Els fets s'han produït poca estona després de dos quarts de sis de la tarda, a la cruïlla que uneix els carrers de Lleida i de Pere Badia. Segons les primeres informacions després d'aquest succés i per raons que hores d'ara es desconeixen, un cotxe que circulava de baixada pel carrer de Lleida ha topat contra un altre vehicle que tenia davant en intentar incorporar-se al carrer de Pere Badia.

 

El xoc no ha suposat cap dany personal per a cap dels ocupants dels dos cotxes, que pocs minuts després ja resolien els tràmits requerits per part de les companyies asseguradores al mateix llocs dels fets, en aquesta cèntrica via del municipi que estava en obres fins fa una setmana, quan es va reobrir al trànsit.

 

Una patrulla de la Policia Local de la Torre ha regulat el trànsit fins vora les sis de la tarda, desviant els vehicles en sentit al carrer del Mercat i la plaça de Catalunya. En tractar-se, això sí, d'una via molt cèntrica i comercial, eren diverses les persones que, des d'una distància prudencial, observaven els vehicles minuts després del succés.

 

El segon accident al carrer de Pere Badia de Torredembarra en quatre dies

Aquest és el segon accident al nou carrer de Pere Badia de Torredembarra en tan sols quatre dies: la matinada del passat diumenge, 23 de desembre, un vehicle que circulava a través d'aquest carrer, a pocs metres de l'accident d'aquest dijous, va encastar-se contra un cotxe que estava aparcat al marge esquerre del carrer en el sentit de la circulació.