La Pobla de Montornès estrena dilluns el nou consultori mèdic

La vila deixa enrere les instal·lacions obsoletes del carrer de Sant Antoni
La Pobla de Montornès tindrà, a partir de dilluns, nou consultori mèdic en marxa. | BaixGaiàDiari.cat

 

Bones notícies per als veïns de la Pobla de Montornès. El proper dilluns, dia 30 de setembre, entrarà en funcionament el nou consultori mèdic, situat al número 1 de l'avinguda de Catalunya de la localitat. Després de gairebé dos anys i mig d'obres i instal·lacions a l'edifici, finalment el proper dilluns es podrà posar en marxa i, d'aquesta forma, es posarà fi a les endèmiques mancances que tenia la vila amb les instal·lacions mèdiques anteriors, situades al carrer de Sant Antoni, que havien quedat obsoletes.

 

Vora dos anys i mig d'obres

Pels volts del mes de maig de l'any 2017 es van iniciar els treballs per dotar la Pobla de Montornès d'un nou equipament mèdic atès que el vell tenia mancances importants que calia resoldre. Així doncs, abans de l'estiu de 2017 ja es van enderrocar les antigues escoles, en desús des de la posada en marxa del CEIP Els Ametllers del passeig de l'Estació.

 

Mesos més tard, l'Institut Català de la Salut va endegar les obres del nou centre mèdic, amb un pressupost de gairebé 420.000 euros. El nou CAP consta d'una àmplia planta baixa per donar els serveis que es prestaran des de Xarxa Santa Tecla.

 

Obert durant set hores, als matins

Així doncs, el nou consultori mèdic de la Pobla de Montornès obrirà, des del proper 30 de setembre, de dilluns a divendres de dos quarts de nou del matí a dos quarts de quatre de la tarda —durant set hores cada dia. Hi estan adscrits un total de 2.572 habitants de la Pobla, que podran gaudir de serveis com medicina de família, infermeria i tràmits de gestió. L'atenció continuada de la qual depèn el centre mèdic de la Pobla és el CAP de Torredembarra, que seguirà sent, doncs, el seu ambulatori de referència.

"🏰 ALTAFULLA: Ja se sap quan es podrà visitar el Castell!" "⚫ Mor Jacques Chirac, expresident francès... i fill de Baix a Mar de Torredembarra?"