EN DIRECTE

🔴 La vaga del sector químic, a l'espera d'una manifestació massiva aquesta tarda

Altafulla presenta un nou horari del gimnàs del Pavelló Municipal

Estarà obert tot el dia els dies feiners i els matins de dissabtes
El Pavelló Municipal d'Esports d'Altafulla disposarà d'un nou horari | Cedida

 

El gimnàs del Pavelló Municipal d'Esports d'Altafulla canviarà el seu horari a partir d'aquest pròxim dilluns, 9 de setembre. La regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Altafulla, que encapçala Àlex Cañas, ha anunciat que estarà obert de 9 del matí a 10 de la nit, de dilluns a divendres; i de 9 del matí a 2 del migdia, tots els dissabtes. 

 

En aquest sentit, també ha explicat que les persones que estiguin interessades a gaudir de la instal·lació i dels equipaments han de fer la seva inscripció al Registre Municipal del consistori en horari d'atenció al públic, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. Així doncs, hauran de presentar una fotografia mida carnet i omplin el formulari de domiciliació bancària que se'ls entregarà en les mateixes dependències municipals. 

 

La quota de l'abonament per poder gaudir de les instal·lacions per tot el dia és de 20 euros. D'altra banda, en cas de voler sol·licitar la baixa, caldrà presentar una instància a l'Ajuntament abans del dia 25 del mes anterior al que es vol donar de baixa.

 

El regidor d'Esports, a més, ha avançat que «s'està treballant en la configuració de la graella d'activitats que es donarà a conèixer a partir del mes d'octubre».