CAT脌STROFE A LA CONCA

Segueixen desapareguts una mare i el seu fill a Vilaverd, a causa dels forts aiguats

脷LTIMA HORA

L'ajuntament de l'Espluga demana voluntaris per desenrunar el municipi

Roda de Ber脿 inicia l'obra d'una vorera elevada a un dels passos soterrats de l'N-340

En concret, la reforma es fa al pas de la urbanitzaci贸 Masroig
Una imatge de les obres, que s'acaben d'iniciar a Roda de Ber脿. | Cedida

 

Roda de Ber脿 acaba d'iniciar les obres de remodelaci贸 d'un dels passos soterrats de l'N-340 a trav茅s del seu terme municipal. Es tracta, concretament, del que es troba situat a la urbanitzaci贸 Masroig i que va ser una de les propostes vencedores en l'edici贸 0 dels pressupostos participatius a la localitat, que es va dur a terme a mode de prova l'any 2018.

 

En concret, el projecte inclou la construcci贸 d'una vorera elevada en el pas soterrat, amb un recreixement en el seu tram de m脿xim pendent. L'objectiu 茅s evitar aquesta pendent en tot el tram que inclou el recorregut de la vorera. A m茅s, s'instal路lar脿 una vorera ornamental per tal de protegir el pas dels vianants a trav茅s d'aquesta nova vorera elevada. L'obra, que es va iniciar aquest dilluns, dia 16 de setembre, est脿 desenvolupant hores d'ara els treballs de demolici贸 de la vorera antiga. 

 

Imatge virtual que mostra com quedar脿 la el pas soterrat de l'N-340 a la urbanitzaci贸 Masroig. | Cedida

 

L'edici贸 2 del pressupostos participatius de Roda de Ber脿 ja est脿 en marxa

Si aquesta obra sorgeix de la primera de les edicions dels pressupostos participatius de Roda de Ber脿, des del passat 11 de setembre ja est脿 en marxa l'edici贸 n煤mero 2, de la qual sortiran projectes a incloure en el pressupost de l'exercici 2020. Actualment, el projecte de pressupostos participatius es troba en la fase de presentaci贸 de propostes.

 

Hi pot participar qualsevol persona presentant dues propostes que siguin clares, concretes i pensant en l鈥檌nter猫s global de Roda de Ber脿. Alguns dels criteris s贸n que les propostes no superin la quantitat econ貌mica fixada per al proc茅s, que siguin legals, viables t猫cnicament, sostenibles en el temps, que siguin inversions 鈥攑er tant, no de serveis ni millores en els serveis鈥, i que siguin de compet猫ncia de l鈥橝juntament.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris