Roda de Berà inicia l'obra d'una vorera elevada a un dels passos soterrats de l'N-340

En concret, la reforma es fa al pas de la urbanització Masroig
Una imatge de les obres, que s'acaben d'iniciar a Roda de Berà. | Cedida

 

Roda de Berà acaba d'iniciar les obres de remodelació d'un dels passos soterrats de l'N-340 a través del seu terme municipal. Es tracta, concretament, del que es troba situat a la urbanització Masroig i que va ser una de les propostes vencedores en l'edició 0 dels pressupostos participatius a la localitat, que es va dur a terme a mode de prova l'any 2018.

En concret, el projecte inclou la construcció d'una vorera elevada en el pas soterrat, amb un recreixement en el seu tram de màxim pendent. L'objectiu és evitar aquesta pendent en tot el tram que inclou el recorregut de la vorera. A més, s'instal·larà una vorera ornamental per tal de protegir el pas dels vianants a través d'aquesta nova vorera elevada. L'obra, que es va iniciar aquest dilluns, dia 16 de setembre, està desenvolupant hores d'ara els treballs de demolició de la vorera antiga. 

Imatge virtual que mostra com quedarà la el pas soterrat de l'N-340 a la urbanització Masroig. | Cedida

 

L'edició 2 del pressupostos participatius de Roda de Berà ja està en marxa

Si aquesta obra sorgeix de la primera de les edicions dels pressupostos participatius de Roda de Berà, des del passat 11 de setembre ja està en marxa l'edició número 2, de la qual sortiran projectes a incloure en el pressupost de l'exercici 2020. Actualment, el projecte de pressupostos participatius es troba en la fase de presentació de propostes.

Hi pot participar qualsevol persona presentant dues propostes que siguin clares, concretes i pensant en l’interès global de Roda de Berà. Alguns dels criteris són que les propostes no superin la quantitat econòmica fixada per al procés, que siguin legals, viables tècnicament, sostenibles en el temps, que siguin inversions —per tant, no de serveis ni millores en els serveis—, i que siguin de competència de l’Ajuntament.

"🎊AGENDA: Torredembarra celebra el 10è aniversari de la Fira d'Indians!" "🚓 A FONS: Les claus de la greu crisi a la Policia Local de Torredembarra"