Creixell busca incorporar dos nous agents de policia local

Ja es poden presentar les sol·licituds per optar-hi al consistori
Creixell vol crear una borsa de treball per cobrir dues places de la Policia Local. | TarragonaDigital.com

 

L'Ajuntament de Creixell vol ampliar en les properes setmanes la plantilla de la seva Policia Local. Des del municipi, doncs, s'ha iniciat la tramitació per cobrir dues places d'agent mitjançant una borsa de treball segons l'anunci que ha fet en els darrers dies el mateix consistori.

La selecció dels candidats es farà en tres fases

La selecció de les persones aspirants es farà pel sistema de concurs oposició lliure, articulat en una primera fase d’oposició, en què s'avaluarà el coneixement de la llengua catalana, hi haurà una prova d’aptitud física, una altra prova de cultura general, prova teòrica, prova pràctica, i examen psicotècnic; una segona de valoració dels mèrits al·legats, i una tercera de reconeixement mèdic.

Segons es detalla en les bases que ha fet públiques l'Ajuntament de Creixell, per tal d'optar a aquestes dues places caldrà tenir nacionalitat espanyola i ser major d'edat, tenir les capacitats funcionals per dur a terme les tasques que calen, tenir com a mínim una alçada d'1,60 metres les dones i 1,65 els homes, tenir els carnets de conduir A1 i B, disposar dels títols d'ESO, EGB o FP, el B2 de català i no haver estat mai condemnat ni inhabilitat.

S'obre el període per cobrir aquestes dues places

Ara s'obre un període de 20 dies naturals per presentar les sol·licituds per tal de formar part d'aquesta borsa de treball. Les sol·licituds hauran d'anar acompanyades de fotocòpia del DNI, permisos de conduir exigits, i de la documentació acreditativa dels mèrits que s'al·leguin.

Un cop finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, l’alcalde de Creixell, Jordi Llopart, ha de dictar resolució, en el termini màxim d’un mes, aprovant la llista provisional de persones aspirants admeses i excloses, amb indicació de la causa d’inadmissió.

També et pot interessar

"La llista completa d'ERC a Roda de Berà per les eleccions del maig" "ATENCIÓ: Crema el descampat d'una zona esportiva de Torredembarra"