L'Ajuntament del Catllar oferta una plaça de treball com a tècnic de gestió

El termini per presentar sol·licituds serà de 20 dies a partir de la publicació al DOGC
L'Ajuntament del Catllar, en una imatge d'arxiu. | TarragonaDigital.com

 

L'Ajuntament del Catllar obre la convocatòria per cobrir una plaça com a tècnic mig de gestió a la plantilla del consistori. Així ho publica aquest divendres, 24 d'agost, el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona. Ara, però, caldrà esperar que sigui el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya el que publiqui aquesta oferta. A partir de l'endemà de la publicació al diari oficial, començaran a córrer els 20 dies naturals de termini per presentar sol·licituds per optar a aquesta feina.

 

Una plaça com a tècnic de gestió a l'Ajuntament del Catllar

Segons la convocatòria de l'oferta, aquesta plaça anirà subscrita a l'àrea de secretaria del consistori catllarenc. L'horari laboral serà els matins de dilluns a divendres laborables —de vuit del matí a dues del migdia— i tres tardes, de dimarts a dijous laborables —de quatre a dos quarts de set de la tarda.

 

Les tasques que s'hauran de desenvolupar són, bàsicament, de suport a les àrees de Secretaria i de Territori. Caldrà exercir «col·laboració immediata, suport i auxili als departaments de secretaria i territori, sota la direcció jeràrquica del titular de la Secretaria, i en coordinació amb la resta de personal dels departaments, realització d'informes i treballs tècnics dins d'aquestes àrees», segons explica la definició oficial de les tasques a desenvolupar per part de qui, finalment, ocupi aquesta plaça.

 

Entre els requisits que s'estableixen per accedir a la feina hi ha el coneixement de les llengües cooficials, però també la tinença d'un grau universitari —o haver superat tres cursos complets— en els estudis de Dret, Econòmiques, Administració i Direcció d'Empreses, Gestió i Administració Pública o Ciències Polítiques

 

Un cop tancat el termini de sol·licituds, en un període de, com a màxim, un mes, l'Ajuntament del Catllar farà pública la llista d'admesos i exclosos. A partir d'aquí, caldrà que passin per un procés selectiu que constarà d'un total de tres proves: la primera, que comprovarà el nivell de coneixença lingüístic, la segona, sobre coneixements teòrics i una tercera sobre coneixements pràctics. Més endavant, també es puntuaran els mèrits que presenti cada aspirant, tant pel que fa a experiència professional com a nivell de formació.