El IV Open Multivòlei, aquest cap de setmana a Torredembarra

La competició es disputarà en diverses modalitats mixtes
Imatge dels participants a la tercera edició de l'Open Multivòlei Torredembarra. | Flicke Open Multivòlei

 

La quarta edició de l'Open Multivòlei de Torredembarra tindrà lloc aquest cap de setmana, el dissabte i diumenge 20 i 21 de juliol. La zona esportiva de la platja La Paella acollirà les diverses competicions que es disputaran cada dia a partir de les deu del matí,

 

Les modalitats de Vòlei Platja i Watervòlei 3x3 mixt per equips absoluts i la de 4x4 mixt per equips Sots-16 se celebraran durant la jornada de dissabte, fins a dos quarts de nou del vespre, i la de 3x3 de Vòlei Platja tindrà lloc durant la jornada dominical, al matí, entre les deu i les dues del migdia, i a la tarda, des de les quatre fins a les sis.

El torneig està organitzat per Multivoley, Watervoley ZGZ, el Club Voleibol Saragossa i el CEVOL Torredembarra, amb la col·laboració de les regidories d'Esport i de Turisme de l'Ajuntament de Torredembarra, entre altres. L'organització espera que aquest any se superi la participació de les edicions anteriors, en què més d'un centenar de jugadors van competir durant les dues jornades.

 

El preu per participant per competir un dia és de dotze euros, i inclou la samarreta oficial del torneig, aigua i fruita. El preu per la competició de dos dies és de 18 euros i també inclou aigua i fruita i dues samarretes. Per fer la inscripció, cal omplir el formulari en línia o el full d'inscripció 3x3 pel dissabte o el full d'inscripció 2x2 pel diumenge i enviar-la a aquest mail. Les inscripcions ja s'han obert i es tancaran el divendres 30 d'agost a dos quarts de dotze del matí. 

Torredembarra, seu de l'Open Internacional d'Escacs i la Copa Catalana de BTT

Torredembarra no para d'acollir esdeveniments i competicions esportives aquest estiu. El cap de setmana del 7 i 8 de juliol, va celebrar-se a la localitat gaianesa la vintena edició de l'Open Internacional d'Escacs, en què van participar prop de cent esportistes, sent aquesta edició una de les més competitives.

 

Per altra banda, la Torre serà la seu de la dotzena i antepenúltima prova de la Copa Catalana de BTT aquest cap de setmana. I de fet, un torrenc participa en la categoria de principiants, Marc Faro, de l'equip Bauhaus-Comprabici.com. Pel ciclista serà una cita especial i important, i no tan sols pel fet de competir a casa seva, sinó perquè després de la victòria que va aconseguir a l'última prova, a Lliçà d'Amunt, té el campionat encarrilat, i tornar a guanyar a Torredembarra el faria encara més líder en la categoria.