Dos detinguts, 200 plantes de marihuana i 150 pastilles d'èxtasi a Torredembarra

Els dos detinguts són de nacionalitat bielorrussa
La Guàrdia Civil i la Policia Local de Torredembarra, en l'operatiu del carrer del Maestrat. | TarragonaDigital

Aquest dimarts, 5 de novembre, a primera hora de la tarda, s'ha iniciat a Torredembarra una operació antidroga en un habitatge situat al número 12 C del carrer del Maestrat, al barri de Babilònia. L'operatiu, que s'ha fet de manera conjunta entre la Guàrdia Civil i la Policia Local ha incorporat la secretària judicial pels volts de les tres de la tarda, quan s'ha fet l'entrada a l'interior de l'habitatge.

Dues persones detingudes, 200 plantes de marihuana i 150 pastilles d'èxtasi

L'operatiu és fruit d'una investigació que es va iniciar setmanes enrere, després de les queixes veïnals per les fortes olors de marihuana a l'entorn d'aquest habitatge. Després d'accedir-hi, aquest dimarts a la tarda, han resultat detingudes dues persones de nacionalitat bielorrussa, segons han explicat fonts policials a TarragonaDigital.

Guàrdia Civil i Policia Local de Torredembarra han actuat en l'operació antidroga d'aquest dimarts. | Gerard Recasens

En total, hi han actuat sis efectius de la Policia Local de Torredembarra i quatre més de la Guàrdia Civil. Han decomissat un total de 200 plantes de marihuana i dos quilos de cabdells preparats per a la seva venda. A més d'aquestes troballes, els cossos policials han localitzat un total de 150 pastilles d'èxtasi.

Ara, els dos detinguts passaran en les properes hores a disposició del jutjat d'instrucció número 4 del Vendrell, que és l'encarregat de la investigació i qui ha autoritzat l'entrada i l'escorcoll d'aquesta tarda a l'edifici del carrer del Maestrat, al barri de Babilònia, davant d'una notable expectació veïnal, pendent de què passava a l'interior de l'habitatge veí.

"🎉 LA TORRE: Torna la Festa de Cap d'Any amb un grup de versions i DJ!" "👉 LA TORRE: Vora 100 inscrits a les activitats del nou Espai Jove"