GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Prepara't per l'operació bikini a Zona Fitness Torredembarra

Arriba l'estiu i, amb ell, l'època de l'any a la que tots ens agrada anar a la platja, a la piscina i lluïr un bon aspecte físic
Les classes dirigides de Zona Fitness Torredembarra es duen a terme en diversos horaris al llarg de cada dia de la setmana. | Cedida

Sembla que va ser ahir quan estàvem reunits en família i gaudint de les festes Nadal, però la realitat és que el temps passa volant. Poc ens ha costat acostumar-nos, de nou, a la rutina, tornar a les nostres posicions de treball, a les escoles i a totes les activitats que dúiem a terme abans d'aquesta festa tan familiar. I això és símbol que s'apropa l'estiu. A escassos mesos dels primers dies de màniga curta, sandàlies, que els dies s'allarguin i d'anar a gaudir del sol a la platja, entre moltes altres coses.

 

I és llavors quan molts de nosaltres ens preocupem pels excessos de beguda i menjar que hem tingut aquests darrers mesos. Del nostre físic, músculs i pell. I aquí arriba: l'operació bikini. Són els mesos previs a l'estiu en els quals tots ens carreguem les piles i comencem a fer esport per tal de tonificar el nostre cos. Però acostumem a caure en un error molt comú com el de pensar que com més esport fem, millor rebuda tindrà per part del nostre cos.

 

És important l'assessorament de professionals a l'hora de practicar esport

Si el nostre cos prové d'un període de temps de sedentarisme, forçar una activitat física molt marcada sense que sigui progressiva pot resultar en veritables problemes de salut. És per això que és molt important que professionals de l'esport ens assessorin si tenim al cap submergir-nos en l'operació bikini.

 

Zona Fitness Torredembarra compta amb professionals de l'esport i de la nutrició que ofereixen plans complets de tonificació i pèrdua de pes, tot el que s'espera de l'operació bikini. Activitats dirigides, sala de cardio i sala de musculació són algunes de les activitats que podreu trobar a Zona Fitness. Per als que prefereixin una atenció molt més personalitzada, amb un pla esportiu exclusiu, també podran gaudir d'un entrenador personal que els acompanyarà durant tot el procés.

La varietat d'aparells a la sala de musculació és una de les grans apostes de Zona Fitness | Cedida

 

L'activitat física ha d'anar acompanyada d'un bon pla d'alimentació. Zona Fitness Torredembarra compta amb nutricionistes que t'ajudaran a establir un quadre de dietes perquè, juntament amb la pràctica d'exercici físic, el teu cos es converteixi en un cos 10.

 

Zona Fitness t'acompanya en l'entrenament i dieta saludable

A tots ens agrada lluir bon tipus a l'estiu, i és per això que ens posem en marxa. Però la pràctica d'exercici físic i el seguiment d'una bona alimentació són dos factors molt importants a tenir en compte durant tot l'any. Ambdós ens ajudaran a mantenir el cos sa i, molt important, la ment sana. El benestar personal serà la conseqüència principal d'aquest hàbit. 

 

Mantenir-se constants en aquesta rutina no resulta fàcil, per això els professionals de Zona Fitness Torredembarra t'acompanyaran durant tot el procés, ajudant a tu i al teu cos a acostumar-se a una rutina molt més sana i saludable.

 

FITXA TÈCNICA

Carrer Capella, 3, Torredembarra 

  

Telf. 977 64 56 26

 

Mail. info@zonafitness.cat