Un pit bull mossega a un home a Creixell

Els fets van passar aquest passat dissabte mentre l'home estava en un restaurant amb la seva família
Imatge d'arxiu d'un Pitbull | Cedida.

 

Aquest dissabte passat, 14 de juliol, un gos de la raça pit bull va mossegar a un home a la localitat costanera de Creixell. Així doncs, l'home que va ser atacat per l'animal quan estava intentant separar-lo del seu gos que estava sent atacat, va sofrir diverses ferides a la mà i, a més, se li va dislocar un dit.

Un gos ataca a un home a Creixell

Un gos de la raça pit bull, el qual anava sense corretja ni morrió, va entrar a una terrassa d'un restaurant per la zona de l'avinguda Juli Cèsar del municipi del Baix Gaià. Així doncs, el gos en entrar a la terrassa del restaurant va atacar a un altre ca.

 

L'animal, el qual estava sent atacat, era d'una família que estava menjant en el restaurant i, quan el pare va intentar separar-los, va rebre una mossegada a la mà que li va deixar ferides i se li va dislocar un dit.

 

L'home que va ser atacat, en un primer moment el van portar al CAP de Torredembarra per rebre assistència mèdica i, posteriorment, el van derivar a l'Hospital de Vilafranca. A més, el gos de la família, que també va ser mossegat, va haver d'anar al veterinari.

 

 

La família va denunciar els propietaris del pit bull

Després dels fets que van succeir, la família que va ser atacada pel gos van denunciar a la Policia Local de Creixell. Això sí, no seria la primera vegada que denuncien a aquest pit bull i als seus propietaris per no complir amb la normativa.

 

Així doncs, després d'aquesta denúncia el gos està a la protectora d'animals de Reus i se li hauria obert un expedient al propietari per no complir amb la normativa. Per aquests motius, podrien ser sancionats amb més de 450 euros i, si volen recuperar l'animal, hauran de censar-lo com a gos perillós.