El Platja Torredembarra, nou campió del futbol platja sènior català

Els locals es van imposar per 7 gols a 1 al Marina Cambrils

 

Torredembarra pot presumir des d'aquest diumenge, 7 de juliol, que el Platja Torredembarra és campió de Catalunya de futbol platja sènior. L'equip es va proclamar guanyador d'aquest esport en categoria masculina a casa, a la platja de la Paella, després de guanyar per 7 gols a 1 el Marina Cambrils

 

Amb el triomf, els torrencs han sumat el seu segon títol de la màxima categoria al palmarès. Ho han fet davant d'un Marina Cambrils que ha estat l'equip revelació del torneig: aquest era el seu primer any i han acabat sent els subcampions d'aquesta competició.

 

Golejada del Platja Torredembarra a la final

La final, disputada aquest diumenge, 7 de juliol, al migdia, va ser d'allò més plàcida per al conjunt local. Gastón Laduche va obrir la llauna i el porter local Elliott Mounoud, en una espectacular jugada, va posar el 2-0. Dos gols més de Laduche, un més de Mounoud, un de David Romero i un altre de Sarandi Sobral van 'atropellar' l'únic gol cambrilenc, de Matthew Ryan Clewley, que va arribar quan els torrencs ja guanyaven per 4 a 0.

 

El partit es va disputar davant d'unes 300 persones de públic. L’entrega de trofeus va anar a càrrec del vicepresident de la Federació Catalana de Futbol i delegat a Tarragona, Josep Vives; del vicepresident de l’FCF i delegat a Lleida, Jordi Terés; de l’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira; del regidor d’Esports de l'Ajuntament de Torredembarra, Raúl García; i del seleccionador absolut masculí català de Futbol Platja, Diego Blanco.