La Policia Local de Torredembarra incorpora nous agents per al període d'estiu

Els nous agents s'afegeixen a la plantilla per fer tasques de suport durant el dispositiu policial d'estiu
Els nous agents de la Policia Local ja realitzen tasques de suport | Cedida

 

 

La Policia Local de Torredembarra ha incorporat quatre nous agents amb caràcter interí per un període de tres mesos amb motiu del dispositiu policial dut a terme durant la temporada estival a la localitat, època en què veu incrementat el nombre de visitants i de residents.

 

 

 

Més agents per cobrir la necessitat de l'estiu

Precisament aquest motiu, l'afluència turística d'una de les localitats de la regió que més visitants rep durant l'estiu, va obligar l'Ajuntament a endegar un procés de selecció d'agents de la Policia Local. En total, hi van participar fins a una cinquantena de persones, de les quals finalment en van passar les proves quatre. Aquests nous agents han seguit un procés de formació i ara ja realitzen tasques de suport al cos policial.

 

D'aquesta manera, la plantilla d'agents de la Policia Local de Torredembarra s'amplia a 31 efectius. Una xifra, però, que més aviat que tard es podria veure més incrementada, ja que, segons ha anunciat l'alcalde de la Torre, Eduard Rovira, s'està elaborant una futura convocatòria d'un procés selectiu per a agents de policia amb caràcter de funcionari de carrera.

 

Durant l'estiu, es posen en marxa alguns serveis com el control marítim | Àngel Ullate

 

La Policia Local també s'ocupa del control marítim

A Torredembarra, durant els mesos d'estiu, la feina de la policia local es veu magnificada i es posen en marxa alguns serveis que la temporada genera. Un d'ells és el de vigilància i control sobre el litoral de tot el terme municipal. D'aquest se n'ocupa, també, la Policia Local, que en col·laboració amb Salvament Marítim cada dia patrulla davant les platges per fer les comprovacions pertinents prèvies a l'obertura del servei de socorrisme, controlar la presència de meduses i revisar la netedat de la mar.