ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

La policia de Torredembarra se suma a la campanya solidària «Polseres Candela» pel càncer infantil

Els diners que s'obtenen van destinats a la investigació mèdica contra el càncer infantil
La Policia Local de Torredembarra s'adhereix a la campanya «Polseres Candela» | CEDIDA

 

La Policia Local de Torredembarra s'ha sumat a la campanya «Polseres Candela», un projecte solidari en què col·laboren diversos policies locals de tota Catalunya. L'objectiu d'aquesta iniciativa és recaptar fons per a l'Hospital Sant Joan de Déu Pediàtric de Barcelona, per tal d'ajudar i contribuir amb les diferents tasques d'investigació contra el càncer infantil. 

 

Les Polseres Candela, un símbol d'amistat i solidaritat

L'origen de la campanya «Polseres Candela» és una història d'amistat que va començar a mitjans de l'any 2013 amb Candela, una nena ingressada per patir leucèmia a l'Hospital Sant Joan de Déu. Una voluntària del centre mèdic li va ensenyar a fer unes polseres per nusos amb fils de colors perquè les hores semblessin més curtes i amenitzar el temps que passés l'infant a l'hospital. 

 

Al cap de poc temps, la Candela va ensenyar a fer les polseres a dues de les seves amigues, la Mariona i la Daniela. Aquestes nenes van ser les impulsores de la campanya, ja que van decidir donar el nom de Candela a les polseres. Un cop van triar com s'anomenarien, van tenir la iniciativa de muntar una parada al seu poble i començar a vendre-les, per tal de recaptar diners per a la investigació del càncer infantil. El projecte va resultar ser un gran èxit i els seus amics i familiars s'hi van adherir per ajudar-les en el disseny i producció de les polseres. 

 

Aviat, s'hi van sumar tots els nens i nenes de la vuitena planta de l'hospital, que entre ells es fan dir Xipirons, i tota aquella gent que volien continuar amb aquesta gran idea. Cal destacar que aquestes polseres no són cap objecte ni article de caràcter comercial, ja que ni es venen ni es compren. Les Candeles representen un símbol d'amistat i solidaritat que es donen per agrair els donatius de les persones.

 

Així doncs, la gent que la porti serà identificada com a membre d'aquest projecte solidari per a la investigació del càncer infantil. Les polseres tenen un cost de 3 o 5 euros, i amb la seva adquisició es pot contribuir a la investigació del càncer infantil. A Torredembarra es poden adquirir a la mateixa Policia Local.