La Policia Local de Torredembarra felicita amb les sirenes un nen que feia 6 anys durant el confinament

Han encès les sirenes davant de casa seva

 

Durant aquestes setmanes han corregut per les xarxes diversos vídeos de les policies locals, els bombers o els equips de protecció civil fent sonar les seves sirenes com a mostra d'agraïment a tots els sanitaris que estan treballant intensaement. Ara bé, la Policia Local de Torredembarra, però, aquest dijous ha decidit encendre les sirenes per un altre motiu molt especial: l'aniversari d'un petit torrenc que avui feia 6 anys.

 

Diverses patrulles de la Policia Local i de Protecció Civil de Torredembarra han anat fins al carrer on viu el nen i han encès les sirenes. Amb la llum i el so de les sirenes i els xiulets han volgut desitjar-li feliç aniversari a aquest nen, que s'ho mirava il·lusionat des del balcó de casa seva. 

 

I és que aquests dies de confinament estan sent durs per moltes persones, sobretot pels nens. Acostumats a anar a l'escola cada dia i a sortir a jugar a fora al carrer, els més petits els pot costar entendre per què han d'estar tot el dia tancats a casa durant tantes setmanes. Aquest gest de les forces de seguretat torrenques de ben segur que ha fet somriure el veí torrenc que avui feia 6 anys.

 

Més notícies de la categoria Baix Gaià