Rosa Maria Guasch, candidata d'Avui Democràcia a l'alcaldia de Torredembarra.

Guasch presenta aquest divendres la candidatura d'Avui Democràcia a Torredembarra

L'acte es farà a Cal Maiam a les vuit del vespre

Rosa Maria Guasch presentarà aquest divendres, 3 de maig, la seva candidatura a l'alcaldia de Torredembarra amb Avui Democràcia, el partit amb què, per segona vegada, concorre a les eleccions municipals. La formació municipalista ha convocat l'acte de presentació per aquest divendres, a les vuit del vespre, a la sala polivalent Cal Maiam del carrer de Santa Rosalia.

Un acte breu on intervindran els quatre primers de la llista

Segons ha explicat a BaixGaiàDiari.cat la candidata d'Avui Democràcia a l'alcaldia de la Torre, Rosa Maria Guasch, «l'acte durarà aproximadament uns 45 minuts i el conduirà la torrenca Vivian Segurana». En el transcurs d'aquest acte es presentaran els quatre primers candidats de la llista d'Avui Democràcia, s'explicarà la trajectòria de cadascun d'ells i intervindran des de l'escenari de Cal Maiam.

Rosa Maria Guasch repeteix, com a l'any 2015, com a cap de llista d'Avui Democràcia. L'acompanyen —i intervindran aquest divendres— Manel Medina com a número 2, Yolanda Comes com a número 3 i Joan Busquets com a candidat número 4. «En l'acte també intervindrà un dels dirigents d'Ara, partit municipalista al qual estem adherits», ha explicat Guasch a aquest mitjà.

Avui Democràcia vol mantenir la representació al ple que va obtenir fa quatre anys

De les tretze candidatures que es presentaven a les eleccions municipals de 2015 a Torredembarra, totes les de nova creació van quedar fora del consistori excepte Avui Democràcia. Rosa Maria Guasch, que liderava per primer cop aquesta formació independent després de vuit anys com a regidora de Convergència i Unió, va obtenir 315 vots, només una vintena per sobra del llindar del 5%, però suficients per obtenir l'acta de regidora.

Després de passar el mandat a l'oposició del tripartit de govern —ERC, PSC i ABG—, Guasch torna a presentar-se amb l'objectiu de mantenir la representació al consistori. De ser escollida, encetaria el seu quart mandat a l'Ajuntament i es convertiria en la regidora més veterana del plenari: fa dotze anys que és regidora i podria arribar als setze.

També et pot interessar


Comentaris