Rosa Maria Guasch i Manel Medina.

Manel Medina, número 2 d'Avui Democràcia a les eleccions municipals a Torredembarra

Rosa Maria Guasch ja havia estat escollida l'alcaldable de la formació

A tres mesos i un dia de les eleccions municipals d'aquest 2019 a Torredembarra, els partits comencen a desvelar les seves cartes i aquest mateix diumenge, 24 de febrer, era Avui Democràcia qui votava i presentava la llista electoral que concorrerà als comicis del proper 26 de maig a la Torre.

Ja fa mesos que Rosa Maria Guasch, regidora a l'Ajuntament de Torredembarra des de 2007 —des de 2015, per Avui Democràcia—, va ser escollida cap de llista d'aquesta formació, però aquest diumenge el partit va votar la llista al complet.

Els cinc primers candidats de la llista electoral d'Avui Democràcia a Torredembarra aquest 2019

Segons ha explicat la líder de la formació, Rosa Maria Guasch, a BaixGaiàDiari.cat, ja s'han escollit els 17 llocs de la candidatura, a més d'una desena de suplents. Els 27 noms, a més, presenten un format de llista cremallera: tots els números imparells són dones, i els parells són homes. 

Guasch ha subratllat que en les properes setmanes el partit celebrarà un acte públic de presentació de la seva candidatura i del seu projecte. Per ara, però, han volgut fer públics els noms dels 5 primers candidats, que són aquests:

1. Rosa Maria Guasch

2. Manel Medina

3. Míriam Carrera

4. Joan Busquets

5. Yolanda Comes

Avui Democràcia, un partit municipalista nascut l'any 2015

Les eleccions municipals del proper mes de maig seran les segones en què Avui Democràcia concorrerà a les urnes. El partit, de caire municipalista, va fundar-se el 2015, quan Rosa Maria Guasch va abandonar Convergència i Unió, formació esquitxada llavors pel Cas Torredembarra, pel qual Guasch mai no ha estat investigada.

A les eleccions de 2015, Avui Democràcia va obtenir una acta de regidora, la de la seva líder, Rosa Maria Guasch, després de rebre 315 vots, un 5,47% del total, convertint-se en la vuitena i darrera força de l'Ajuntament en el present mandat.

També et pot interessar


Comentaris