GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Creixell escalfa motors per celebrar el seu Carnaval per partida doble

Un any més, el consistori divideix la festa en dos caps de setmana per afavorir la participació de les colles i el públic de pobles veïns

El municipi de Creixell dona el tret de sortida, aquest cap de setmana, a una programació de Carnaval que se celebrarà per partida doble, amb dos caps de setmana d’activitats. Enguany, tal com ja es va fer l’any passat, el consistori ha decidit traslladar la Gran Rua de Carnaval al dissabte següent al «dia de Carnaval pròpiament dit arreu», han explicat, i la festa es mou també cap al 29 de febrer. Així, hi podran participar diferents colles i públic de diversos municipis dels voltants.

 

Dissabte, 22 de febrer, només la Rua Infantil

Aquest dissabte, 22 de febrer, a Creixell sortirà només la Rua Infantil. La comitiva, precisament, arrencarà a les 17.30 hores des del Casal Municipal, en un recorregut que durà els més petits pel nucli històric de la vila, tot acompanyat de la batucada Els Engrescats. Tot seguit, al Casal hi haurà animació i berenar infantil, al mòdic preu d’un euro.

 

La Gran Rua, el 29 de febrer

Aquest any, l’Ajuntament de Creixell ha limitat el nombre d’inscripcions a vint carrosses i, a banda de les colles formadeas per veïns i grups del municipi, també participaran en la Rua col·lectius d’altres localitats veïnes com Torredembarra, Altafulla, la Pobla de Montornès, Roda de Berà, Calafell, el Vendrell i Banyeres del Penedès. Més enllà de les persones participants en grups —un total de vint carrosses i sis comparses—, que superaran les 1.600, el consistori creixellenc preveu enguany, novament, una Gran Rua de Carnaval «multitudinària». Precisament, i arran del volum de gent i les obres a la plaça Major, la cercavila no entrarà als carrers del centre històric.

 

El pròxim 29 de febrer, a les vuit del vespre, la Gran Rua de Creixell sortirà de l’avinguda Catalunya i enfilarà els carrers de la Verge de la Mercè, Egara, Pallars, avinguda de Navarra i carrer del Vent, fins a la rambla de les Moreres. Després del recorregut, hi haurà guerra de confeti entre les colles i música al Casal Municipal amb Dj Ruben Romero, amb entrada lliure i servei de bar i d’entrepans.