La CUP farà aquest dijous una «proposta per governar Torredembarra»

Han convocat una conferència a les 19.30 hores a Cal Maiam

La CUP de Torredembarra també es posa a treballar de cara a les eleccions municipals del proper 26 de maig a la vila. La formació anticapitalista ha programat per aquest dijous, 14 de març, un acte a la sala polivalent Cal Maiam de Torredembarra on analitzaran el present mandat municipal, que s'acosta ja a les seves acaballes. A més, els cupaires explicaran les línies mestres de la nova etapa que s'obrirà al mes de maig, un mandat que la CUP aspira que sigui el seu segon amb representació municipal al Castell dels Icart.

La CUP farà «una proposta política per governar Torredembarra»

La conferència política d'aquest dijous a Cal Maiam —situat al carrer de Santa Rosalia, al centre de la Torre— tindrà dues parts clarament diferenciades. En primer terme, els cupaires faran «anàlisi dels quatre anys de mandat». Aquest període 2015-2019 ha estat el primer en què la formació anticapitalista ha tingut representació a l'Ajuntament de Torredembarra. A les eleccions de 2015, a les quals es presentaven per primera vegada, obtenien 433 vots i un regidor —es van quedar a la vora del segon—. Toni Sacristan ha estat aquests quatre anys l'únic edil cupaire, mantenint-se a l'oposició del tripartit ERC-PSC-ABG comandat per Eduard Rovira.

La segona part de la conferència serà de cara al futur. La CUP ha anunciat que formularà la seva «proposta política per governar Torredembarra». Així doncs, es preveu que els anticapitalistes dibuixin sota quins preceptes estan disposats, a partir del maig, a formar part d'un equip de govern a la vila.

Toni Sacristan manté la incògnita sobre si repetirà com a cap de llista

No s'espera, en canvi, que a la conferència d'aquest dijous es desveli la que, pràcticament, és l'única incògnita que resta sobre les eleccions municipals a la vila: repetirà Toni Sacristan com a alcaldable? Fonts cupaires assenyalen que en l'acte de dijous se centaran en objectius polítics i apunten que «els noms són el de menys i se sabran en les pròximes setmanes, quan l'assemblea decideixi».

També et pot interessar


Comentaris