GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Carnaval de Creixell s'eleva a 26 colles i canviarà el seu recorregut

El canvi de dates ha afavorit la participació de formacions d'altres municipis veïns

 

La rua infantil va obrir, dissabte passat, el Carnaval de Creixell 2019. | Cedida.

 

Creixell veurà aquest dissabte, 9 de març de 2019, com el seu Carnaval veu magnificada la seva grandària. Ja fa setmanes, el municipi va optar per traslladar la seva gran rua de Carnaval al dissabte següent d'aquesta celebració —per tant, doncs, a aquest 9 de març, enlloc del dia 2, quan es va celebrar a la majoria de municipis d'arreu. Això ha facilitat que la gran rua carnavalesca de Creixell hagi experimentat un augment d'inscripcions: seran 22 carrosses i 4 comparses les participants.

 

26 colles al Carnaval de Creixell, més que a Torredembarra o Roda de Berà

Un total de 26 colles que, per exemple, supera amb escreix el total que van desfilar dissabte a municipis veïns molt més grans, com Torredembarra, Roda de Berà o Altafulla. Serà, ni més ni menys, el Carnaval amb més colles dels que s'hagin viscut enguany al Baix Gaià. Des de l'Ajuntament de Creixell expliquen que, a banda de grups locals, també hi seran colles de poblacions com la Torre, Altafulla, Roda de Berà o, fins i tot, Banyeres del Penedès.

 

Aquesta sobredimensió de carrosses i comparses ha obligat, fins i tot, a modificar el recorregut que s'havia previst inicialment. Finalment, la rua sortirà de l'avinguda de Catalunya i seguirà pels carrers de la Verge de la Mercè, d'Egara, del Pallars, l'avinguda de Navarra i el carrer del Vent, fins a acabar el seu trajecte a la rambla de les Moreres. La gran afluència a la rua ha fet que l'Ajuntament de Creixell subratlli que cal seguir les indicacions de l'organització durant la desfilada, així com de la Policia Local del municipi i de Protecció Civil

 

Després de la gran rua del Carnaval, nit de festa

La Gran Rua de Carnaval de Creixell s'iniciarà a les vuit del vespre. Mitja hora abans tindrà lloc la plantada de carrosses a l'avinguda de Catalunya, des d'on partirà el recorregut. Un cop acabi la passada, al Casal Municipal de Creixell hi haurà música amb 'Gofabri', de la discoteca La Fàbrica de Reus, amb entrada lliure i servei de bar i d'entrepans. A la mitja part del ball, serà quan es lliuraran els premis del Carnaval creixellenc, que tancarà definitivament aquesta festivitat al Baix Gaià.

 

També et pot interessar