Torredembarra reforça la seguretat coincidint amb la campanya de Nadal

Hi haurà campanya de controls d'alcoholèmia i drogues del 13 al 22 de desembre
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Torredembarra patrullant junts pel centre de la localitat. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

L'arribada del Nadal implica també un augment de l’afluència de públic en les àrees comercials i de serveis de Torredembarra. Per aquest motiu i tal com és habitual any rere any, l’Ajuntament de la vila, a través de la Regidoria de Governació, engega, a partir d'aquest dissabte, dia 14 de desembre, el 'Pla de Seguretat - Dispositiu policial de Nadal 2019-2020' que es desenvoluparà de forma prioritària en la zona del centre de la població i el polígon industrial Roques Planes. 

Un pla de seguretat basat en el patrullatge de proximitat

Per part de la Policia Local, s’efectuarà un reforç d’agents, per tal d’augmentar els nivells de prevenció i compromís de servei mitjançant l’estratègia d’un model de treball basat en la proximitat. D’aquesta manera, s’han dividit les zones comercials de la població en quatre sectors, que seran coberts diàriament per quatre agents i un caporal. La patrulla a peu i la policia de proximitat són la seva característica principal. 

Aquests patrullatges, de fet, es troben vigents des del dia 6 de desembre i finalitzaran el 6 de gener del 2019. Els seus objectius principals passen per garantir la seguretat de les persones en els seus desplaçaments i activitats i controlar i regular el trànsit de vehicles i vianants, restringint el trànsit de vehicles a determinades zones, per tal d’augmentar els nivells de prevenció i compromís de servei. 

Campanya de controls d'alcoholèmia i antidroga del 13 al 22 de desembre

També es duran a terme dues campanyes, una de control d’alcoholèmia i drogues, del 13 al 22 de desembre, i un altra de control de joguines i regals dels establiments multipreu durant aquests dies. D’altra banda, la Policia Local estableix un operatiu conjunt amb els Mossos d’Esquadra realitzant patrullatges mixtes sobre l’eix comercial d’acord amb el dispositiu Grèvol que posen en marxa els Mossos d’Esquadra per aquestes dates. 

Una vegada finalitzat el dispositiu, s’elaborarà una estadística en base a les dades obtingudes durant els dies d’execució del Pla Nadal 2018-19, la qual servirà com a instrument de millora de cara a campanyes similars i per tal de planificar el pla Nadal de l’any següent.

"🔴 L'equip de Magrinyà, decebut: «És molt greu tornar a cometre errors del passat»" "🔴 ÚLTIMA HORA: Anna Magrinyà plegarà demà després que li hagi demanat JxCat"