GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Bona sintonia en els primers contactes de l'EINA i Ara Altafulla

Natàlia Sanz, l'única regidora de la formació municipalista, descarta sumar-se a un pacte que desbanqui Molinera i Muntadas
Natàlia Sanz, regidora d'Ara Altafulla, detecta bona sintonia entre la seva formació i l'EINA. | TarragonaDigital.com

 

La primera de les tres setmanes de converses prèvies a la constitució dels nous ajuntaments encara la recta final i a Altafulla ja s'han produït els primers moviments arran dels resultats del passat diumenge, que van donar la victòria i cinc regidors a l'EINA de Jordi Molinera i Alba Muntadas.

 

Aquest dimecres s'iniciaven les converses dels republicans amb Junts per Altafulla i Ara, aquest dijous seguiran amb el PSC i dilluns es trobaran amb Alternativa Altafulla, ara que Fèlix Alonso ja ha formalitzat que plega i Montse Castellarnau és la líder del nou grup municipal.

 

Bona entesa entre l'EINA i Ara Altafulla

El cas és que aquest dimecres a la nit, a la trobada que van compartir l'EINA i Ara Altafulla, els equips de les dues formacions van detectar «moltes coincidències» en els seus programes. «Hi ha bona entesa i aquest contacte ens ha servit per veure que hi ha encaix entre nosaltres», explica a aquest mitjà el candidat de l'EINA, Jordi Molinera. «Coincidim en el 90% de les propostes que fem per Altafulla», diu la regidora electa de la formació municipalista, Natàlia Sanz.

 

Així les coses, l'acord sembla encaminat, però el cert és que encara és aviat per treure conclusions: l'EINA es troba en plena ronda de contactes amb els partits i no prendrà cap decisió estratègica fins l'assemblea del pròxim diumenge; mentre que Ara Altafulla també s'ha de reunir internament per determinar quin ha de ser el paper a jugar aquest mandat.

 

Amb tot, Natàlia Sanz descarta formar part d'un pacte alternatiu que arrabassés l'alcaldia a l'EINA. «Votarem a favor seu o ens abstindrem en la tria d'alcalde, però no votarem cap altre candidat», ha explicat Natàlia Sanz a aquest mitjà. Amb aquesta circumstància, un acord alternatiu passaria per un tripartit entre Alternativa, Junts per Catalunya i el PSC, del tot improbable, de manera que l'EINA té l'alcaldia encara una mica més a tocar.

 

També et pot interessar